Arama

Acun Ilıcalı'dan flaş transfer hamlesi

Fenerbahçe’de yönetici Acun Ilıcalı’nın, Mario Branco ile İngiltere’de transfer görüşmeleri gerçekleştireceği belirtildi.

12/08/2024 15:54 | Son Güncelleme : 19/09/2024 21:31 | Okunma Sayısı : 100 | F Savcı


Acun Ilıcalı'dan flaş transfer hamlesi

Manchester City'nin yıldız oyuncusu Fenerbahçe'nin transfer listesine girdi. Fenerbahçe'de yönetici Acun Ilıcalı’nın, kısa süre içinde sportif direktör Mario Branco ile birlikte İngiltere’ye giderek temaslarda bulunacağı öğrenildi.

İkilinin ilk durağı Londra olacak ve burada Chelsea yetkilileriyle Romeo Lavia ya da Lesley Ugochukwu’yu kiralama konusunda görüşmelere başlayacakları belirtildi. Chelsea’nin teknik direktörü Enzo Maresca’nın, Ugochukwu’nun kiralık olarak gönderilmesine daha olumlu yaklaştığı ifade edildi. Ancak, Acun Ilıcalı ve Mario Branco'nun İngiltere'deki temasları sadece Londra ile sınırlı kalmayacak.

Fenerbahçe, Manchester City’den Kalvin Phillips’i de gündemine aldı. Geçtiğimiz sezon da Sarı-Lacivertliler’in radarında olan İngiliz yıldız, sezonun ikinci yarısını West Ham’da kiralık olarak geçirdi. Guardiola’nın planlarında yer almayan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, City yönetimiyle birlikte gelecek tekliflere açık. Fenerbahçe'nin, Phillips’in maliyetini değerlendirdikten sonra teklif yapıp yapmamaya karar vereceği bildirildi.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar