Arama

Acun Ilıcalı'dan Jose Mourinho'ya Beklenmedik Sürpriz: Canlı Yayında Teklifi Duyurdu

28/08/2024 22:44 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:46 | Okunma Sayısı : 3519 | F Savcı


Acun Ilıcalı'dan Jose Mourinho'ya Beklenmedik Sürpriz: Canlı Yayında Teklifi Duyurdu

Ferdi Kadıoğlu'nun Premier Lig ekibi Brighton'a bonuslarla birlikte 35 milyon euroya transfer olmasının ardından, Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-Lacivertli ekibin asbaşkanı Acun Ilıcalı, orta saha planlarını Sofyan Amrabat üzerine kuran teknik direktör Jose Mourinho'ya müjdeli haberi verdi. Ilıcalı, yıldız oyuncu için resmi teklifin yapıldığını açıkladı. Detaylar haberimizde...

Sarı-Lacivertliler, daha önce Sofyan Amrabat için harekete geçmiş, ancak Faslı oyuncu "Manchester United’ı bekliyorum" yanıtını vermişti. Ancak transfer şartlarının değişmesiyle birlikte, Amrabat'ın Fenerbahçe'ye transferi artık an meselesi olarak görülüyor. Bu süreçte, tüm planlarını Amrabat üzerine kuran Mourinho'ya Acun Ilıcalı'dan sevindirici bir haber geldi.

UGARTE TRANSFERİNDEN SONRA DURUM DEĞİŞTİ
Manchester United, geçen sezon kiralık olarak oynayan Amrabat'ı yeniden kadrosuna katmayı düşünüyordu, ancak bu plandan vazgeçti. Kırmızı Şeytanlar, önce Amrabat’ın 4 numaralı formasını De Ligt’e devretti, ardından PSG’nin Uruguaylı orta sahası Manuel Ugarte’yi kadrosuna kattı.

KİRALAMA TEKLİFİ YAPILDI
Bu gelişmelerin ardından, Amrabat menajeri aracılığıyla kulübü Fiorentina’ya, "Diğer teklifler için görüşmelere başlayabilirsiniz" mesajını iletti. Fenerbahçe de vakit kaybetmeden harekete geçti ve Fiorentina’ya 13 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralama teklifi yaptı.

ANLAŞMA YAKIN
Fenerbahçe ile Fiorentina arasındaki görüşmelerde, anlaşmanın önünde sadece 2-3 milyon euroluk bir fark kaldığı belirtiliyor. Fenerbahçe'nin Amrabat ile sözleşme imzalamasının an meselesi olduğu vurgulanıyor.

İLK 11'DE OYNAMAYA DEVAM EDİYOR
İtalyan basınında yer alan haberlerde, Fiorentina’nın Sofyan Amrabat’ı kadroda tutmak istediği, ancak oyuncunun ayrılma konusundaki kararlılığı nedeniyle Milan’lı Yacine Adli’yi kiralamak için anlaşma sağladığı belirtiliyor. Amrabat, Serie A'nın ilk iki haftasında da ilk 11'de yer aldı ve bu maçlarda 90 dakika forma giydi.

MOURINHO İLE ÖZEL GÖRÜŞME
Kulüpler arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde, Jose Mourinho'nun Sofyan Amrabat ile özel bir görüşme yapması bekleniyor. Mourinho'nun, yıldız oyuncuya takım içindeki rolünü ve kendisiyle ilgili planlarını anlatacağı ifade ediliyor.

ACUN ILICALI'DAN AÇIKLAMA
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Amrabat transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Futbol Arena'ya yaptığı açıklamada, "Amrabat için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptık" diyerek bu transferin yakında tamamlanabileceğini belirtti. Ayrıca, "Orta saha transferi için çalışmalarımızı hızlandırdık. Taraftarımızın beklentilerini anlıyoruz, ancak kulübün ekonomik dengesini de gözetmek zorundayız" dedi.

G.SARAY TAKİBİNDEN ÇIKTI
Bu arada Sofyan Amrabat, sosyal medyada uzun süredir takip ettiği Fenerbahçe’nin ezeli rakibi Galatasaray’ı takipten çıkararak, Fenerbahçe'ye yeşil ışık yaktı.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar