Arama

Becao'ya Şaşırtan Teklif: Fenerbahçe'nin Şartları Belli Oldu

21/08/2024 15:25 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:59 | Okunma Sayısı : 2584 | F Savcı


Becao'ya Şaşırtan Teklif: Fenerbahçe'nin Şartları Belli Oldu

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun tercihleri arasında ilk sıralarda yer almayan Rodrigo Becao'ya, Torino'dan sonra şimdi de Atalanta ilgi gösteriyor.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Atalanta'nın savunma hattındaki sakatlıklar nedeniyle Brezilyalı stoperi transfer listesine eklediği bildirildi. Özellikle Serie A deneyimi nedeniyle teknik direktör Gasperini'nin Becao'yu kadrosunda görmek istediği belirtiliyor.

Fenerbahçe'nin ise Becao için zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama teklifine sıcak baktığı ifade ediliyor. Sarı-lacivertli formayla 23 maça çıkan 28 yaşındaki oyuncunun, Fenerbahçe ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Becao Kimdir?

Rodrigo Becão, tam adıyla Rodrigo Nascimento França, 19 Ocak 1996'da Brezilya'nın Salvador kentinde doğan bir profesyonel futbolcudur. Stoper mevkiinde oynayan Becão, güçlü fiziksel yapısı, hava toplarındaki hakimiyeti ve oyun okuma yetenekleriyle tanınır.

Futbol kariyerine Brezilya'nın köklü kulüplerinden Bahia'nın altyapısında başlayan Becão, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. 2018 yılında Rusya'nın CSKA Moskova takımına kiralık olarak transfer oldu ve burada UEFA Şampiyonlar Ligi'nde boy göstererek deneyim kazandı.

2019 yılında Serie A ekiplerinden Udinese'ye transfer olan Becão, İtalya'da geçirdiği başarılı yıllar boyunca savunmada güven veren bir isim haline geldi. Udinese'deki performansı ona Avrupa'da saygınlık kazandırdı ve 2023 yazında Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Fenerbahçe'de forma giyen Rodrigo Becão, fiziksel gücü ve defansif becerileriyle tanınan bir stoper olarak takımın savunma hattında önemli bir rol üstlenmiştir. 1,91 metre boyundaki Brezilyalı oyuncu, savunmanın merkezinde güvenilir bir isim olarak görev yapmaktadır.

Rodrigo Becão'nun kariyerinde en dikkat çeken özelliklerinden biri de yüksek tempolu maçlarda bile soğukkanlılığını koruyabilmesidir. Fenerbahçe'deki kariyeri boyunca, taraftarların sevgisini kazanmış ve özellikle kritik anlarda yaptığı müdahalelerle dikkat çekmiştir.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar