Son Dakika

Bertuğ Yıldırım'ın Transferi İptal Edildi! Sakatlık mı, Finansal Sorun mu?

Bertuğ Yıldırım'ın Norwich City'ye transferi iptal edildi. İngiltere'ye transfer olmak üzere yola çıkan genç futbolcu, geri dönmek zorunda kaldı ve Rennes'e geri döndü.

Finansal Sorun mu, Sakatlık mı?

Transfer sürecinde yaşanan aksaklıkların temel nedeni, Norwich City ile Rennes arasındaki ödeme planı anlaşmazlığı olarak öne çıkıyor. Taraflar arasında para konusunda anlaşmazlık yaşandığı için transfer gerçekleşmedi. Ancak İngiliz basını BBC, Bertuğ'un sağlık sorunları nedeniyle de transferin iptal edildiğini iddia etti. Dizindeki sakatlık nedeniyle sağlık kontrollerinden geçemeyen Yıldırım, bu sebeple Rennes'e geri dönmek zorunda kaldı.

Rennes’ten Bir Şok Daha

Rennes, Bertuğ'un Norwich City'e transferine kesin gözüyle bakarken, genç oyuncunun yerine yeni bir golcü transferi gerçekleştirdi. Norveç’in Sarpsborg 08 kulübünden 20 yaşındaki Henrik Meister, Rennes tarafından kadroya dahil edildi.

Geçen Sezonun Performansı

Bertuğ Yıldırım, geçen sezonun başında Hatayspor’dan Rennes’e 5.4 milyon Euro bedelle transfer olmuştu. Rennes formasıyla 31 maça çıkan Bertuğ, toplamda 1017 dakika sahada kalmış ve 2 gol, 2 asistlik bir performans sergilemişti.