Futbol

Beşiktaş'a imza atıyor! Cher Ndour transferinde sona gelindi

 

Siyah-beyazlı taraftarları sevindirecek bir transfer daha son aşamaya geldi. Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi önemli isimleri kadrosuna dahil eden Beşiktaş, son olarak Fransız Ligue 1 devi Paris Saint Germain'in 20 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Cher Ndour'u kiralık olarak transfer etti.


İstanbul'a Geliyor

Beşiktaş, genç yetenek Cher Ndour'u kiralık olarak kadrosuna kattı ve bu yetenekli futbolcuyu bugün İstanbul'a getirecek. Ndour, saat 20.55'te Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde olacak. Sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmayan Ndour, saha içinde her iki ayağını da etkili şekilde kullanabiliyor. Eğer performansı beğenilirse, önümüzdeki sezon bonservisiyle Beşiktaş'a transfer edilecek.

6 Numara Pozisyonunda Oynuyor

Futbol kariyerine Atalanta altyapısında başlayan Cher Ndour, Portekiz ekibi Benfica tarafından keşfedildi. 2004 doğumlu Senegal asıllı orta saha oyuncusu, oyun sürelerinin yüzde 70'inde 6 numara pozisyonunda görev yaptı. 1.90 boyunda olan genç yıldız, dikine çıkmayı seven, oyun kurulumunda aktif, fiziksel olarak güçlü ve hava toplarında başarılı bir oyuncu.

Piyasa Değeri 4 Milyon Euro

Ndour, geçen sezonun devre arasında Braga'ya kiralanmıştı ve bu yıl başında PSG'ye bedelsiz transfer olmuştu. PSG ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'e kadar devam ediyor. Güçlü fiziği ve iki ayağını da etkili kullanmasıyla tanınan Ndour'un piyasa değeri 4 milyon euro civarında.

Önce Sağlık Kontrolü, Sonra İmza

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, Ndour bugün Türkiye'ye gelecek ve Beşiktaş ile sağlık kontrollerinden geçecek. Sorun çıkmaması durumunda, genç futbolcunun Beşiktaş ile sözleşme imzalaması bekleniyor.