Futbol

Beşiktaş’a Premier Lig’den Sol Bek Takviyesi Yolda"

Beşiktaş, stoper pozisyonuna Felix Uduokhai'yi kadrosuna katarken, transfer döneminde sol bek ve sağ kanat için de çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılara, Premier Lig'de Tottenham forması giyen Sergio Reguilon'un transfer için önerildiği öğrenildi.

Sabah gazetesinin haberine göre, Beşiktaş, sol bek pozisyonu için Premier Lig ve Bundesliga'dan birkaç aday belirledi. Tottenham'da forma giyen Sergio Reguilon, bu adaylar arasında siyah-beyazlı ekibe sunulan isimlerden biri.

Tottenham'da geleceği belirsiz olan İspanyol sol bek, geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Manchester United, ikinci yarısını ise Brentford'da kiralık olarak geçirmişti. Beşiktaş yönetimi ve teknik ekibin Reguilon ile anlaşması durumunda, transfer görüşmelerine başlanacağı ifade edildi.

Sergio Reguilon kimdir?

Kariyerine Real Madrid altyapısında başlayan Sergio Reguilon, İspanya'da Logrones, Sevilla ve Atletico Madrid gibi takımlarda forma giydi. 2020'de Tottenham'a transfer olan İspanyol oyuncu, kiralık olarak Manchester United ve Brentford'da da görev yaptı. Reguilon, kariyeri boyunca çıktığı 262 maçta 14 gol ve 25 asistlik performans sergiledi.