Futbol

Beşiktaş'ın Yeni Transferinin Maaş Detayları Açıklandı! İşte Kazanacağı Ücret

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Felix Uduokhai'nin Sözleşme Detayları Açığa Çıktı! İşte Maaşı ve Kiralama Şartları

Beşiktaş, sol stoper hattındaki eksikliği gidermek için Augsburg’dan Felix Uduokhai ile anlaşma sağladı. 1,93'lük Alman oyuncu, bugün sağlık kontrolünden geçecek ve resmi sözleşmeye imza atacak. Uduokhai'nin sözleşme detayları ise gün yüzüne çıktı.

Kiralama ve Satın Alma Şartları

Beşiktaş, Uduokhai’yi sezon sonuna kadar 500 bin Euro karşılığında kiralayacak. Sezon sonunda ise zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek ve Beşiktaş, Augsburg’a ek olarak 5 milyon Euro ödeyecek. Ayrıca, anlaşmada başarı bonusları da bulunuyor ve bu bonuslar toplamda 2 milyon Euro'ya kadar çıkabilecek.

Maaş Detayları

Uduokhai'nin Beşiktaş'taki dört yıllık sözleşmesinde yıllık maaşı 1.7 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.

Tesisleri Gezmişti

Felix Uduokhai, birkaç ay önce İstanbul’a gelerek Beşiktaş’ın Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ni ziyaret etmişti. İlk başta transfer teklifini reddeden 26 yaşındaki stoper, bu ziyaretin ardından Beşiktaş’a ikna olmuştu.

Amartey'e İlgi

Beşiktaş, Avrupa Ligi Play-Off Turu’ndaki Lugano maçından önce kadrosunda yer vermediği Daniel Amartey ile ilgili gelişmeler yaşanıyor. Ganalı oyuncu, Premier Lig ekiplerinden Ipswich Town'un ilgisini çekti. Ipswich, Amartey için Beşiktaş’a teklif sunmaya hazırlanıyor.