Arama

Beşiktaş'tan Ernest Muçi İçin Şaşırtıcı Karar!

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta, Ernest Muçi'nin takımda kalıp kalmayacağına dair beklenmedik bir karar alındı.

13/08/2024 11:37 | Son Güncelleme : 19/09/2024 21:33 | Okunma Sayısı : 138 | F Savcı


Beşiktaş'tan Ernest Muçi İçin Şaşırtıcı Karar!

Beşiktaş’ın kış transfer döneminde kadrosuna kattığı genç oyuncu Ernest Muçi hakkında beklenmedik bir karar alındı.

YENİ YILDIZ RAFA SILVA

Kara Kartal’ın yeni transferi Rafa Silva, Siyah-Beyazlı formayla çıktığı ikinci resmi maçta da etkileyici bir performans sergiledi. Beşiktaş’ın Galatasaray’ı 5-0 yenerek kazandığı Süper Kupa finalinde bir gol ve bir asistle öne çıkan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, Samsunspor karşısında da etkili oldu. Silva, maçın 31. dakikasında Semih Kılıçsoy’un mükemmel asistini değerlendirdi ve skoru değiştirdi.

Portekizli futbolcu, hızlı bir şekilde takımın en önemli oyuncularından biri haline gelirken, ilk 11’deki yerini de sağlamlaştırdı. Hem skor yükünü hem de liderlik rolünü üstlenen Rafa Silva, Beşiktaş’ın bu sezon mücadele edeceği üç kulvarda da en büyük kozu olacak.

MUÇİ’NİN GELECEĞİ BELİRSİZ

Öte yandan, Arnavut futbolcu Ernest Muçi için iyi bir teklif gelmesi durumunda satılabileceği bildirildi. Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Samsunspor maçı sonrası Muçi hakkında sorulan bir soru üzerine şu yanıtı verdi: “Oyuncu değişiklikleri benim sorumluluğumda. Güçlü ve derin bir kadromuz var, oyuncuları ihtiyaç doğrultusunda kullanacağız. Bugünkü değişiklikler de bu stratejinin bir parçası.”

4 GOL KAYDETTİ

Beşiktaş formasıyla bu sezon 17 resmi maçta görev alan 23 yaşındaki Muçi, toplamda 4 gol attı

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar