Arama

Bülent Uygun'dan Emre Mor Açıklaması

10/09/2024 16:30 | Son Güncelleme : 19/09/2024 21:54 | Okunma Sayısı : 1048 | F Savcı


Bülent Uygun'dan Emre Mor Açıklaması

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, adı Sivasspor ile anılan Emre Mor hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

 

2024-25 sezonunun 5. haftasında Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Sivasspor, hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kulüp tesislerinde Uygun yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ile başlayıp pas çalışmalarıyla sona erdi. Sivasspor ve Gaziantep FK, 14 Eylül Cumartesi günü saat 17.00'de 4 Eylül Stadı'nda kozlarını paylaşacak.

 

Zor bir maç bizi bekliyor

 

Antrenman öncesi basın mensuplarına konuşan Bülent Uygun, İzlanda karşısında galibiyet alan milli takımı tebrik etti. Uygun, "Bu milli maç arasında herkes elinden geleni yaptı. Biz de aramıza geç katılan oyuncuları hazırlamaya çalıştık. Şimdi Gaziantep FK gibi güçlü bir rakibe karşı oynayacağız. Taraftar desteğiyle bu zorlu maçı kazanmak istiyoruz. Hem galip gelerek onları sevindirmek hem de takımımızın eksiklerini gidermek adına önemli bir galibiyet hedefliyoruz. Zor bir maç olacak ama inşallah kazanan biz olacağız" ifadelerini kullandı.

 

Emre Mor'u çok beğenirim

 

Transfer konusuna da değinen Uygun, adı Sivasspor ile anılan Emre Mor hakkında şunları söyledi: "Yönetimimize belli isimler önerdim. Türkiye liginde oynayan 4-5 oyuncu ve büyük takımlardan isimler var. Emre Mor, yetenekleriyle dikkat çeken bir oyuncu. Kendisi gerçekten olağanüstü yetenekli ve Messi'ye benzer özellikler taşıyor. Onu çok beğenirim. Eğer transfer gerçekleşirse çok mutlu olurum. Özellikle sağ açık ve hızlı bir oyuncuya ihtiyacımız var. Ayrıca orta saha için de alternatif yaratmak zorundayız" dedi.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar