Arama

Emre Mor'a Ağır Darbe

06/09/2024 19:57 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:48 | Okunma Sayısı : 2066 | F Savcı


Emre Mor'a Ağır Darbe

Fenerbahçe’de Emre Mor’un geleceği belirsizliğini korurken, oyuncu büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Teknik direktör Jose Mourinho'nun planlarında yer bulamayan 27 yaşındaki futbolcu, Avrupa’nın dev kulüplerinden birine transfer olma fırsatını kıl payı kaçırdı. Bir dönem Borussia Dortmund ve Türkiye Milli Takımı'nda gösterdiği performansla büyük umutlar vadeden ancak beklenen çıkışı yapamayan Emre Mor’un, kariyerindeki belirsizlik sürüyor.

 

Galatasaray ve Celta Vigo'da istikrar sağlayamayan, Karagümrük'te Volkan Demirel yönetiminde yeniden toparlanma sinyalleri veren Emre, son olarak Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. Ancak zaman zaman sakatlıklarla boğuşan, zaman zaman da teknik planların dışında kalan oyuncu, bu sezon da benzer bir tabloyla karşı karşıya. Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi devam eden Emre Mor, Mourinho'nun gelecek planlarında yer almıyor. Portekizli teknik adam, hazırlık maçlarında fazla şans vermediği Emre'nin kendine yeni bir takım bulmasını istedi. Yönetim de bu doğrultuda oyuncuya transfer konusunda kolaylık sağladı.

 

SÜRPRİZ TRANSFER İPTALİ

Fanatik'in haberine göre, Emre Mor Hollanda’nın köklü kulüplerinden Ajax ile büyük ölçüde anlaşmaya varmıştı. Transferin resmiyet kazanması beklenirken, Ajax rotasını Southampton forması giyen Kamaldeen Sulemana'ya çevirdi. Ajax, transferin son gününde genç kanat oyuncusunu kadrosuna katmaya çalışsa da evrakları zamanında yetiştiremeyince transfer gerçekleşmedi.

 

Bu gelişme hem Ajax’ın transfer planlarını hem de Emre Mor’un Avrupa devine transfer olma hayalini suya düşürdü.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar