Arama

Erman Toroğlu'ndan Galatasaray maçı sonrası çarpıcı yorumlar! VAR neden devreye girmedi?

18/09/2024 00:09 | Son Güncelleme : 19/09/2024 21:56 | Okunma Sayısı : 3549 | F Savcı


Erman Toroğlu'ndan Galatasaray maçı sonrası çarpıcı yorumlar! VAR neden devreye girmedi?

Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, Gaziantep FK-Galatasaray maçı sonrası yaptığı çarpıcı açıklamalarla dikkat çekti. Hakem kararlarını hedef alan Toroğlu’nun yorumları, spor gündeminde geniş yankı uyandırdı. SkySpor YouTube kanalında Galatasaray'ı değerlendiren Toroğlu, hem takımın performansı hem de hakemlerin kararlarıyla ilgili görüşlerini paylaştı.

 

Toroğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

 

BU KADAR FARK OLUR MU?

 

Sabaha kadar oynansa Galatasaray kazanırdı. Bu kadar fark olabilir mi? Gaziantep FK sahada varlık gösteremedi.

 

Hakemler hakkında: BARIŞ ALPER YILMAZ'IN GOLÜ KOLLA ATILDI

 

"Galatasaray'ın attığı ilk gol tamamen elle atıldı! Barış Alper Yılmaz’ın o pozisyonda kolunu kullandığını herkes gördü. Hakem bu pozisyonu kaçırmış olabilir, ama VAR nerede? Eğer bu pozisyon Fenerbahçe maçında olsaydı, ortalık karışırdı!"

 

Barış Alper hakkında: RAKİPLE OYNAMAYI ABARTIYOR

 

"Barış Alper yetenekli bir oyuncu, potansiyeli yüksek. Ancak rakip oyuncularla gereksiz yere fazla oynuyor ve pozisyonlarda kendini kolayca yere bırakıyor. Bir temas yokken, dört takla atıyor."

 

Icardi hakkında: SAĞLIKLI OLSAYDI ICARDI’YI OYNATIRDIM

 

Icardi, Fenerbahçe maçında oynamak istediğini söylüyor. Ancak şunu da sormak lazım: Osimhen gelmeseydi, Icardi Türkiye’ye gelir miydi? Bence gelmezdi. Ama eğer tam sağlıklı olsaydı, Icardi’yi sahaya sürerdim. Çünkü son iki sezondur istikrarlı oynuyor ve bir oyuncuya böyle davranmak moral bozabilir. Ancak unutmayın, taraftar bir anda sizi yarı yolda bırakabilir."

 

Galatasaray yönetimiyle ilgili: YÖNETİM ÇOK DAĞINIK

 

Şu an Galatasaray yönetimi oldukça dağınık. Eğer Galatasaray tam bir kulüp yapısına sahipse, neden bireylere bağlı kalsın? Eğer değilse, yönetim tamamen kişisel çıkarlara teslim olmuş demektir.

 

Gabriel Sara hakkında: FUTBOL ZEKASI YÜKSEK

 

Gabriel Sara çok akıllı bir oyuncu. Sahada öyle noktalara gidiyor ki, rakibi adeta uyutuyor. Takım arkadaşlarıyla daha fazla uyum sağladığında çok faydalı bir oyuncu olacak. Sahada iş yapmaya hazır, futbol zekası gerçekten çok yüksek.

 

Toroğlu'nun bu değerlendirmeleri, hem sosyal medyada hem de futbol kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Galatasaray’ın son performansı ve yönetimsel sorunlarıyla ilgili tartışmalar daha da alevlenirken, taraftarlar da yapılan eleştiriler üzerine yoğun bir şekilde yorum yaptı.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar