Arama

Fenerbahçe, Belçikalı Yıldızla 2 Yıllık Anlaşmaya Vardı!

23/08/2024 21:00 | Son Güncelleme : 19/09/2024 11:03 | Okunma Sayısı : 20545 | F Savcı


Fenerbahçe, Belçikalı Yıldızla 2 Yıllık Anlaşmaya Vardı!

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'nın kadrosunu güçlendirme çalışmaları kapsamında, geçtiğimiz sezon Standard de Liège forması giyen 24 yaşındaki Belçikalı sol bek Zoe Van Eynde ile 2 yıllık bir sözleşme imzalandığı duyuruldu. Van Eynde, sarı-lacivertli ekiple yeni başarılar hedefleyerek Fenerbahçe ailesine katıldı.

Zoe Van Eynde Kimdir?

Zoe Van Eynde, Belçika doğumlu 24 yaşındaki profesyonel bir sol bek oyuncusudur. Futbol kariyerine Belçika’nın önde gelen kulüplerinden Standard de Liège’de başlamış ve burada gösterdiği performansla dikkat çekmiştir. Hızlı ve çevik oyun tarzı, sağlam savunma becerileri ve hücuma verdiği katkılarla tanınan Van Eynde, genç yaşına rağmen önemli bir deneyime sahiptir.

Belçika'nın genç milli takımlarında da forma giyen Zoe Van Eynde, uluslararası arenada da adından söz ettirmiştir. Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'na transferiyle birlikte kariyerinde yeni bir sayfa açan Van Eynde, Türkiye’deki yeni macerasında sarı-lacivertli formayla büyük başarılara imza atmayı hedeflemektedir. Van Eynde’nin teknik becerileri ve oyun görüşü, Fenerbahçe’nin sol kanadında önemli bir güç olmasını sağlayacak niteliktedir.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar