Arama

Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcuyla transfer görüşmelerine resmen başladı!

09/09/2024 13:42 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:44 | Okunma Sayısı : 2640 | F Savcı


Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcuyla transfer görüşmelerine resmen başladı!

Fenerbahçe, sol bek pozisyonunda önemli bir takviye yapmak üzere hareket geçti ve Brezilya'nın Atletico Mineiro kulübünde forma giyen tecrübeli oyuncu Guilherme Arana ile görüşmelere başladı. Sarı-lacivertli ekip, Arana için Atletico Mineiro'ya 8 milyon euro artı bonuslardan oluşan bir teklif sundu.

Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılmasının ardından sol bek arayışını hızlandıran Fenerbahçe, Ben Chilwell, Archie Brown ve Brandley Locko gibi oyuncularla temas kurmuştu. Ancak bu transferlerle ilgili olumsuz sonuçlar almasının ardından alternatif arayışlarına yöneldi. Fenerbahçe'nin yeni hedefi ise Brezilya'nın ünlü kulübü Clube Atletico Mineiro'nun kaptanı ve sol beki Guilherme Arana oldu.

27 yaşındaki Guilherme Arana'nın sözleşmesi 31 Aralık 2027'de sona erecek. Fenerbahçe'nin yaptığı teklif, 8 milyon euro sabit bonservis bedeli ve ek bonusları içeriyor. Brezilyalı futbolcunun Avrupa'ya dönme isteği, Fenerbahçe'nin teklifine sıcak bakmasını sağladı. Bu durum, Fenerbahçe'nin transfer hedefleri arasında Arana'nın önemli bir yer tutmasına neden oldu.

Guilherme Arana, Atletico Mineiro'nun kaptanı olarak takımın savunma hattında önemli bir rol üstleniyor. Takımın en büyük yıldızlarından biri olan Arana, Paulinho ile birlikte kulübün en pahalı oyuncuları arasında yer alıyor. Bu transfer, Fenerbahçe'nin sol bek pozisyonunu güçlendirme çabalarının bir parçası olarak büyük önem taşıyor. Arana'nın takıma katılması durumunda, Fenerbahçe'nin savunma hattındaki eksikliklerin önemli ölçüde giderilmesi bekleniyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar