Futbol

Fenerbahçe, Cristian Medina Transferinde Son Aşamaya Geldi: İmzalar An Meselesi

Fenerbahçe, ön libero transferini Sofyan Amrabat ile güçlendirdikten sonra, orta saha hattını daha da sağlamlaştırmak için Cristian Medina transferinde son hamlelerini yapıyor.

Arjantin medyası TNT Sports'un aktardığı bilgilere göre, Fenerbahçe, Cristian Medina'yı kadrosuna katmak için Boca Juniors ile pazarlıklarını sürdürüyor ve Arjantin kulübüne yeni bir teklif sundu. Sarı-lacivertliler, bu yeni teklif ile oyuncuyu hemen transfer etme isteklerini Boca Juniors'a iletti.

Ayrıca, Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe yönetimi, Boca Juniors Başkanı Juan Roman Riquelme ile son görüşmelerini gerçekleştirdi ve Cristian Medina için nihai teklifini sundu. Bu teklifin, 10 milyon dolar bonservis bedeli, 5 milyon dolar bonus ve Arjantin Devleti'nin kesintisi olan yüzde 20'lik payı da içerdiği ifade ediliyor.

Öte yandan, Arjantin'in Radio Buenos Aires kanalı, Fenerbahçe'nin Cristian Medina transferini bitirme aşamasına çok yaklaştığını bildirdi.

Cristian Medina Kimdir?

22 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu Cristian Medina, bu sezon çıktığı 29 maçta 3 gol atıp 3 asist yaptı. Aynı zamanda, Arjantin'in 2024 Paris Olimpiyat Oyunları kadrosunda yer alan Medina, ülkesinin en umut vaat eden genç yeteneklerinden biri olarak öne çıkıyor.