Arama

Fenerbahçe'de Amrabat ve Kostic'in durumu netleşti!

12/09/2024 15:13 | Son Güncelleme : 20/09/2024 02:17 | Okunma Sayısı : 1300 | F Savcı


Fenerbahçe'de Amrabat ve Kostic'in durumu netleşti!

Fenerbahçe'de Amrabat sahaya hazır, Kostic Galatasaray derbisine saklanıyor!

Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'de, transferlerin durumu netleşmeye başladı. Takımın yeni yıldızlarından Sofyan Amrabat, milli takımdan formda dönerken, Filip Kostic ise sakatlık sonrası takıma katılmaya hazırlanıyor. Teknik heyet, iki oyuncunun durumunu yakından takip ederken, özellikle Galatasaray derbisi öncesi Kostic'in sakatlığına dikkat çekiliyor.

KOSTIC KASIMPAŞA MAÇINDA YER ALMAYACAK

Sırp yıldız Kostic, antrenmanlarını takımdan ayrı olarak salonda sürdürüyor. Fiziksel olarak tam kapasitesine ulaşmak için yoğun çaba sarf eden kanat oyuncusunun, Kasımpaşa maçında forma giymeyeceği kesinleşti. Kostic'in hedefi, sarı-lacivertli taraftarlar için büyük önem taşıyan Galatasaray derbisi olacak. Teknik direktör Jose Mourinho, Kostic'i tamamen hazır hale getirmek için acele etmiyor.

AMRABAT MİLLİ TAKIMDAN FORMDA DÖNDÜ

Milli arada Fas Milli Takımı'nda forma giyen Sofyan Amrabat, takım arkadaşlarına göre daha hazır durumda. Pazar günkü maçta ilk 11'de başlamasa bile, ikinci yarıda sahaya sürülmesi planlanıyor. Fenerbahçe teknik ekibi, Amrabat'ın fiziksel formunu ve maç performansını göz önünde bulundurarak, kritik anlarda ondan faydalanmayı düşünüyor.

DİĞER SAKATLIKLARDA SON DURUM

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçına birkaç eksikle çıkacak. Savunmanın kilit isimlerinden Alexander Djiku'nun maça yetişme ihtimali yüksek olsa da, teknik ekip son kararı maç günü verecek. Ancak sağ kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel’in sakatlığı ise daha ciddi. Nijeryalı futbolcunun sahalardan en az 10 gün uzak kalacağı açıklandı. Bu durum, sarı-lacivertlilerde özellikle kanat rotasyonunu daraltırken, teknik heyeti de yeni taktiksel arayışlara itiyor.

Fenerbahçe, bu gelişmelerle birlikte Kasımpaşa karşılaşmasından galibiyetle ayrılmayı ve yoluna kayıpsız devam etmeyi hedefliyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar