Arama

Fenerbahçe'de Kostic sürprizi!

17/09/2024 10:09 | Son Güncelleme : 19/09/2024 21:50 | Okunma Sayısı : 2055 | F Savcı


Fenerbahçe'de Kostic sürprizi!

Fenerbahçe, yaz transfer döneminin son günlerinde kadrosuna kattığı Filip Kostic ile ilgili önemli bir karar verdi. 31 yaşındaki Sırp oyuncu, transferin ardından takımla tam olarak uyum sağlayamadan bireysel antrenmanlar yapmış ve geçtiğimiz hafta oynanan Kasımpaşa maçının kadrosunda yer almamıştı. Ancak teknik ekibin kararıyla Kostic, önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray derbisi için takıma dahil edilecek.

 

Fenerbahçe teknik ekibi, Sırp futbolcunun geçtiğimiz hafta idmanların büyük bir bölümünü bireysel olarak tamamlamasına rağmen, Galatasaray gibi kritik bir rakip karşısında onun tecrübesine ihtiyaç duyulabileceği kanaatine vardı. Kostic'in bireysel çalışmalarının ardından fiziksel durumunun daha iyiye gitmesi ve takımla uyum sürecini hızla tamamlaması, teknik ekibin bu kararı almasına etken oldu.

 

DERBİDE KADROYA ALINIYOR

 

Kasımpaşa maçının kadrosunda yer almayan Kostic, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak Galatasaray derbisinde sahada olabilecek. Bu önemli maçta kadroda yer alacağı kesinleşen Kostic, Fenerbahçe formasıyla belki de en kritik karşılaşmalardan birinde mücadele verecek. Transfer döneminde Galatasaray'la da adı anılan Kostic, sonunda tercihini Fenerbahçe’den yana kullanmıştı. Sarı-Lacivertli forma altında ilk derbisine çıkacak olan Kostic’in performansı, büyük bir merak konusu.

 

Fenerbahçe taraftarları, Kostic’in bu derbide vereceği katkıyı sabırsızlıkla beklerken, Sırp futbolcunun takıma sağlayacağı ofansif güç, derbinin kaderini belirlemede önemli bir rol oynayabilir.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar