Son Dakika

Fenerbahçe'de Sakatlık Krizi: Sezona Talihsiz Başlangıç!

Fenerbahçe Beko’da Sezon Öncesi Sakatlık Şoku: Baldwin ve Biberovic Sarsıntısı!

 

Türk Hava Yolları EuroLeague’deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko, sezon öncesi hazırlık maçlarında yaşanan sakatlıklarla zor günler geçiriyor. Takımın yeni transferi Wade Baldwin IV ve genç yıldız Tarık Biberovic'in sakatlık haberleri moralleri alt üst etti.

 

Fenerbahçe'nin Yeni Transferine Ağrılar Engel Oldu

Yunanistan’da düzenlenen Girit Turnuvası finalinde Olympiakos’a karşı oynanan maçta, Fenerbahçe'nin Maccabi Tel Aviv’den kadrosuna kattığı Wade Baldwin IV, ağrıları nedeniyle sahada yer alamadı. Baldwin'in yokluğu, Fenerbahçe’nin sezon öncesi planlarını zora soktu.

 

Tarık Biberovic Sakatlandı!

Olympiakos’a 73-70 mağlup oldukları karşılaşmada ise Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Tarık Biberovic, ciddi bir bilek burkulması yaşayarak acı içinde oyunu terk etti. Sağ ayak bileğinden sakatlanan Biberovic’in 2 ila 4 hafta arasında parkelerden uzak kalacağı bildirildi. Eğer yapılan kontrollerde bileğinde daha ciddi bir hasar tespit edilirse, bu süre birkaç aya kadar uzayabilir.

 

Fenerbahçe’de Sakatlık Kabusu Devam Ediyor

Geçen sezondan bu yana sarı-lacivertliler sakatlıklarla başa çıkmakta zorlanıyor. Brezilyalı guard Raul Neto’yu geçtiğimiz sezon başında transfer eden Fenerbahçe, oyuncunun sakatlığı nedeniyle hiç faydalanamadı. Ayrıca, Kanadalı forvet Dyshawn Pierre, hamstring sakatlığı yüzünden uzun süre forma giyememişti. Kiralık olarak Litvanya ekibi BC Wolves’a gönderilen Arturs Zagars ise ağır bir diz sakatlığı yaşayarak Nisan ayına kadar basketboldan uzak kalmıştı.

 

Sakatlıklar Fenerbahçe’nin bu sezonki hedeflerine nasıl yansıyacak, merakla bekleniyor.