Son Dakika

Fenerbahçe’de Sakatlık Krizi Yıldız Futbolcudan Kötü Haber!

Fenerbahçe’de Süper Lig 5. hafta öncesinde önemli bir sakatlık krizi patlak verdi. Nijeryalı yıldız futbolcu Bright Osayi-Samuel, sakatlığı nedeniyle Nijerya Milli Takımı kadrosundan çıkarıldı. Nijerya'nın Benin ve Ruanda ile oynayacağı karşılaşmalarda forma giymesi beklenen oyuncu, 4 Eylül'de yaşadığı sakatlık sonrasında kadrodan çıkartıldı. Yerine ise Benjamin Tanimu milli takıma davet edildi.

 

Fenerbahçe’nin dinamik kanat oyuncusu Osayi-Samuel'in sakatlık durumu, MR sonuçlarıyla netlik kazanacak. 26 yaşındaki oyuncunun durumu ciddi olabilir, zira antrenmanda yeniden sakatlık yaşadığı bildiriliyor. Sports Digitale’nin haberine göre, oyuncunun sakatlığı beklenenden daha ciddi olabilir ve bu durum Fenerbahçe’yi endişelendiriyor.

 

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 5 maçta görev alan Osayi-Samuel, sahada önemli bir performans sergileyerek 1 asist yaptı. Yıldız futbolcunun ne kadar süre sahalardan uzak kalacağı MR sonrası belli olacak, ancak takım için kritik bir oyuncu olması nedeniyle bu sakatlık Fenerbahçe adına büyük bir kayıp olarak değerlendiriliyor.