Arama

Fenerbahçe'de Samet Akaydin İçin Sürpriz Hamle! Transferde Yeni Gelişmeler

23/08/2024 16:00 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:59 | Okunma Sayısı : 1532 | F Savcı


Fenerbahçe'de Samet Akaydin İçin Sürpriz Hamle! Transferde Yeni Gelişmeler

Nice, Fenerbahçe’nin Milli Stoperi Samet Akaydin’in Peşinde: Transfer Görüşmeleri Başladı

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, kadrodan ayrılacak oyuncular konusunda da hareketlilik yaşanıyor. Fransız Ligue 1 ekiplerinden Nice, Fenerbahçe’nin milli stoperi Samet Akaydin’i kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fransız temsilcisi, bu sezon Fenerbahçe’nin resmi maç kadrolarında yer bulamayan ve Şampiyonlar Ligi Elemeleri’nde de listede kendisine yer bulamayan tecrübeli savunmacıyı kiralamak istiyor. Nice, Samet Akaydin’i zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllığına kiralamayı planlıyor.

Samet Akaydin Transferine Yeşil Işık Yakıyor

Antrenmanlara takımla birlikte çıkan ancak resmi müsabaka kadrolarına dahil edilmeyen Samet Akaydin’in, Nice’in ilgisine olumlu yaklaştığı öğrenildi. Fenerbahçe yönetimiyle transferin detaylarını görüşmek üzere Samet’in menajerinin önümüzdeki günlerde kulüp yetkilileriyle bir araya gelmesi bekleniyor.

Fransızlar Aceleci: Transfer Dönemi Kapanmadan İşlemi Tamamlamak İstiyorlar

Avrupa’daki transfer dönemi kapanmadan önce bu transferi bitirmek isteyen Nice, süreci hızlandırma niyetinde. Önümüzdeki günlerde bir Nice yetkilisinin Türkiye’ye gelerek Fenerbahçe yönetimiyle son görüşmeleri gerçekleştireceği belirtiliyor. 30 Haziran 2026’ya kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan Samet Akaydin, Fransız ekibinin radarındaki isimlerden biri olarak öne çıkıyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar