Arama

Fenerbahçe'de Şaşırtan Ayrılık! Yeni Transfer Kısa Sürede Takımdan Ayrıldı

10/09/2024 12:39 | Son Güncelleme : 19/09/2024 21:51 | Okunma Sayısı : 2241 | F Savcı


Fenerbahçe'de Şaşırtan Ayrılık! Yeni Transfer Kısa Sürede Takımdan Ayrıldı

Fenerbahçe'de Şaşırtan Ayrılık: Yeni Transferin Takımda Kalma Süresi Kısa Oldu

EuroLeague’de yeniden şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Fenerbahçe Beko, kadro planlamasında sürpriz bir değişiklikle karşı karşıya kalabilir. Sarı-lacivertli ekip, yeni sezona iddialı bir kadro ile girmeyi hedeflerken, son dönemde yapılan transferlerin bazıları beklenmedik sonuçlar doğurabiliyor.

YOLLAR AYRILABİLİR

Fenerbahçe Beko'nun bu sezon kadrosuna kattığı yeni transferlerden biri olan Luka Samanić ile yollarını ayırmayı düşündüğü belirtiliyor. Sports Digitale'in haberine göre, Hırvat basketbolcu Samanić'in takımdaki geleceği konusunda belirsizlikler söz konusu. Ağustos ayında NBA ekiplerinden Utah Jazz’tan transfer edilen Samanić ile yapılan 1 yıllık anlaşma, takım içindeki dinamikler nedeniyle beklenenden kısa sürebilir.

KÖKLÜ DEĞİŞİKLİKLER

Fenerbahçe Beko yönetimi, Samanić ile yolları ayırma kararı alırken, onun yerine Kanadalı uzun Khem Birch ile anlaşma sağladı. Khem Birch, Fenerbahçe'nin uzun rotasyonuna önemli bir katkı sağlaması beklenen bir isim olarak öne çıkıyor. Daha önce NBA’de Orlando Magic ve Toronto Raptors formalarını giymiş olan Birch, son olarak İspanya'nın Basquet Girona takımında oynamıştı. Girona ile 12 maça çıkan Birch, maç başına 22.8 dakika süre alarak 8.7 sayı ve 5.5 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

YENİ DÖNEMİN BAŞLANGICI

Fenerbahçe Beko’nun, Samanić ile yolları ayırıp Khem Birch’i kadroya dahil etme kararı, takımın yeni sezon hedeflerine ulaşma yolunda atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu değişiklik, Fenerbahçe'nin EuroLeague'deki iddiasını ve genel kadro derinliğini artırma stratejisinin bir parçası olarak görülüyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar