Arama

Fenerbahçe'den 14 Milyon Dolarlık Hamle!

24/08/2024 19:38 | Son Güncelleme : 20/09/2024 02:00 | Okunma Sayısı : 5436 | F Savcı


Fenerbahçe'den 14 Milyon Dolarlık Hamle!

Fenerbahçe, transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığının ardından sol bek arayışlarına hız veren Sarı-Lacivertliler, orta saha için de harekete geçti. Özellikle Fred'in yanına etkili bir isim kazandırmak isteyen Fenerbahçe, Boca Juniors'ta forma giyen Cristian Medina'ya yöneldi.

Fenerbahçe'nin İlk Hamlesi: 11 Milyon Dolar

Fenerbahçe, 22 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu Cristian Medina için 11 milyon dolarlık bir teklifte bulundu. Ancak bu teklif, Boca Juniors tarafından yeterli bulunmadı ve geri çevrildi.

Fiorentina da Devrede

Medina'ya olan ilgi sadece Fenerbahçe ile sınırlı değil. İtalyan ekibi Fiorentina da genç oyuncu için devreye girdi ve Boca Juniors'a 14 milyon dolarlık bir teklif sundu. Ancak bu teklif de Boca Juniors tarafından reddedildi.

Boca Juniors'un Kararı

Boca Juniors, Medina'nın yeteneklerine güvenerek daha yüksek bir bonservis bedeli bekliyor. ESPN'e göre Fiorentina'nın yakın zamanda daha yüksek bir teklifle Boca'nın kapısını çalması bekleniyor.

Medina'nın Performansı ve Geleceği

2023-2024 sezonunda Boca Juniors formasıyla 23 maçta görev alan Cristian Medina, 3 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan genç futbolcunun sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor. Fenerbahçe'nin bu transferde ne kadar ileri gideceği ise merak konusu.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar