Arama

Fenerbahçe'den Büyük Atak! 11 Milyon Dolarlık Yıldız Hamlesi...

23/08/2024 09:44 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:46 | Okunma Sayısı : 1884 | F Savcı


Fenerbahçe'den Büyük Atak! 11 Milyon Dolarlık Yıldız Hamlesi...

Fenerbahçe'nin Arjantinli Yıldız İçin Büyük Teklifi: 11 Milyon Dolar Masada!

Fenerbahçe, Boca Juniors'un genç yeteneği Cristian Medina için harekete geçti. Sarı-lacivertli ekip, 22 yaşındaki orta saha oyuncusu için 11 milyon dolarlık bir teklifte bulundu. Paris Olimpiyatları'nda sergilediği performansla Avrupa'nın büyük kulüplerinin dikkatini çeken Medina, Fenerbahçe'nin transfer listesinde üst sıralarda yer alıyor.

11 Milyon Dolarlık Dev Hamle

Fenerbahçe'nin bu teklifinin bonuslarla artırılabileceği konuşuluyor. Ancak Boca Juniors, genç oyuncu için 20 milyon dolarlık bir gelir hedefliyor. Kulübün başkanı Juan Roman Riquelme'nin, bu teklife henüz net bir yanıt vermediği ve pazarlıkların devam ettiği belirtiliyor.

Medina'nın Fenerbahçe'ye Katılma Olasılığı

Cristian Medina, Fenerbahçe'nin orta sahadaki boşluğu dolduracak potansiyele sahip bir oyuncu olarak değerlendiriliyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun, Medina'yı takımın yeni dinamosu olarak görmek istediği biliniyor. Arjantinli oyuncunun çok yönlülüğü, Fenerbahçe'nin onu transfer etme isteğini daha da artırıyor.

Boca Juniors ise bu transferin gerçekleşmesi durumunda kadrosunda oluşacak boşluğu doldurmakta zorlanabileceğinden, teklifi hemen kabul etmeye sıcak bakmıyor. Yine de, Fenerbahçe'nin ısrarcı tavrı ve Medina'ya olan ilgisi, bu transferin gerçekleşme olasılığını artırıyor.

Cristian Medina kimdir?

Cristian Medina, 22 yaşında, Arjantinli bir orta saha oyuncusudur. Boca Juniors'un altyapısından yetişen Medina, kısa sürede yetenekleriyle dikkat çekerek, kulübün vazgeçilmez isimlerinden biri olmuştur. Hem savunma hem de hücumda etkili olabilen, oyunun her iki yönünde de başarılı bir performans sergileyen bir oyuncu olarak bilinir. Özellikle, saha içinde gösterdiği yüksek tempolu oyun ve agresif baskısı ile tanınır. Medina, Arjantin'in genç milli takımlarında da forma giymiş ve uluslararası arenada adından söz ettirmeye başlamıştır. Paris Olimpiyatları'nda sergilediği performansla Avrupa'nın büyük kulüplerinin radarına giren Medina, hem 6 numara pozisyonunda savunma görevini üstlenebilir hem de 8 numara pozisyonunda oyunu yönlendirebilir. Çok yönlülüğü ve genç yaşına rağmen gösterdiği olgunlukla, Fenerbahçe gibi kulüplerin ilgisini çekmektedir. Medina, gelecekte Arjantin futbolunun önemli isimlerinden biri olma potansiyeline sahiptir.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar