Futbol

Fenerbahçe'den büyük transfer hamlesi! Yıldız futbolcunun bonservisini alıyor

Fenerbahçe'nin Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Fransız kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Sezonun en dikkat çeken transferlerinden biri olan Saint-Maximin’in kiralanması, Fenerbahçe'nin önemli hamlelerinden biri olarak öne çıktı.

Maaşını Al-Ahli karşılıyor Sarı-lacivertliler, yıldız oyuncu için kiralama bedeli olarak Al-Ahli'ye 8 milyon Euro’yu 4 taksitte ödeyecek. 27 yaşındaki oyuncunun maaşı ise Suudi kulübü tarafından karşılanacak.

Kalitesini hemen gösterdi Fenerbahçe formasıyla 2'si Şampiyonlar Ligi elemelerinde, 3'ü ise Süper Lig'de olmak üzere 5 maça çıkan ve 2 asist yapan Saint-Maximin, kısa sürede kalitesini sahaya yansıtarak taraftarların sevgisini kazandı.

Her atakta imzası var Saint-Maximin’in Fenerbahçe’nin hücum oyunundaki etkisi, sadece istatistiklerle sınırlı kalmadı. Neredeyse her atakta kilit bir rol üstlenen Fransız oyuncu, takımın hücumlarını başlatan isimlerden biri oldu.

Ocak ayında bonservisi alınabilir Fanatik'in haberine göre; Saint-Maximin’in performansından oldukça memnun olan Mourinho, bu katkının devam etmesi halinde oyuncunun bonservisinin alınması için harekete geçilmesini talep etti. Yönetim, ocak ayında Fransız yıldızı kalıcı olarak kadroya katmayı planlıyor.