Arama

Fenerbahçe'den Flaş Allan Saint-Maximin Kararı

29/08/2024 12:34 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:45 | Okunma Sayısı : 5760 | F Savcı


Fenerbahçe'den Flaş Allan Saint-Maximin  Kararı

Fenerbahçe'nin Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'den kiraladığı Fransız kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe, sezonun en dikkat çeken transfer hamlelerinden biri olan Saint-Maximin’i Al-Ahli'den kiralayarak kadrosuna kattı. Kiralama bedeli olarak 4 taksitte toplamda 8 milyon Euro ödeyecek olan sarı-lacivertliler, oyuncunun maaşını ise Suudi kulübünün karşılayacağını belirtti.

Fransız futbolcu, Fenerbahçe ile çıktığı 5 maçta, 2’si Şampiyonlar Ligi elemelerinde ve 3’ü Süper Lig’de olmak üzere, iki asist yaparak yeteneklerini kısa sürede gösterdi ve taraftarlar tarafından sevildi. Saint-Maximin, takımın hücum organizasyonlarına önemli katkı sağladı ve oyun içindeki etkisi, istatistiklerin çok ötesinde oldu.

Fanatik'in haberine göre, Allan Saint-Maximin’in performansından memnun olan teknik direktör José Mourinho ve Fenerbahçe yönetimi, oyuncunun bonservisini ocak ayında almayı planlıyor. Eğer Saint-Maximin bu formunu devam ettirirse, Fenerbahçe'nin ara transfer dönemindeki önceliklerinden biri, Fransız yıldızı kalıcı olarak kadroya katmak olacak.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar