Futbol

Fenerbahçe'den Flaş Allan Saint-Maximin Kararı

Fenerbahçe'nin Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'den kiraladığı Fransız kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe, sezonun en dikkat çeken transfer hamlelerinden biri olan Saint-Maximin’i Al-Ahli'den kiralayarak kadrosuna kattı. Kiralama bedeli olarak 4 taksitte toplamda 8 milyon Euro ödeyecek olan sarı-lacivertliler, oyuncunun maaşını ise Suudi kulübünün karşılayacağını belirtti.

Fransız futbolcu, Fenerbahçe ile çıktığı 5 maçta, 2’si Şampiyonlar Ligi elemelerinde ve 3’ü Süper Lig’de olmak üzere, iki asist yaparak yeteneklerini kısa sürede gösterdi ve taraftarlar tarafından sevildi. Saint-Maximin, takımın hücum organizasyonlarına önemli katkı sağladı ve oyun içindeki etkisi, istatistiklerin çok ötesinde oldu.

Fanatik'in haberine göre, Allan Saint-Maximin’in performansından memnun olan teknik direktör José Mourinho ve Fenerbahçe yönetimi, oyuncunun bonservisini ocak ayında almayı planlıyor. Eğer Saint-Maximin bu formunu devam ettirirse, Fenerbahçe'nin ara transfer dönemindeki önceliklerinden biri, Fransız yıldızı kalıcı olarak kadroya katmak olacak.