Arama

Fenerbahçe'den Galatasaray'a Bir Hamle Daha: Transferde Yeni Çalım!

09/09/2024 10:24 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:52 | Okunma Sayısı : 1680 | F Savcı


Fenerbahçe'den Galatasaray'a Bir Hamle Daha: Transferde Yeni Çalım!

Fenerbahçe, Galatasaray’a bir adım önde: Filip Kostic transferinde sürpriz hamle!

Galatasaray’ın da ilgilendiği Filip Kostic transferinde Fenerbahçe hızlı davranarak Juventus ile anlaşmaya vardı. Sportif direktör Mario Branco’nun önderliğinde yapılan görüşmeler sonucunda, 31 yaşındaki Sırp yıldızın Fenerbahçe’ye kiralık olarak katılması kesinleşti.

Kostic İstanbul’a Geldi

Tecrübeli kanat oyuncusu Filip Kostic, İstanbul’a iniş yaptı. Transferin tamamlanmasının ardından sarı-lacivertli formayı giyecek.

Geçen Sezonun Performansı

Geçen sezon Juventus formasıyla 33 maçta görev alan Kostic, 4 asistle takımına katkıda bulundu. Piyasa değeri 6.5 milyon Euro olan futbolcunun Juventus ile 2026’ya kadar süren sözleşmesi bulunuyor.

Filip Kostic Kimdir?

Filip Kostić, 1 Kasım 1992’de Sırbistan’ın Kragujevac şehrinde doğmuş, profesyonel futbol kariyerine hızlı bir yükselişle devam eden bir sol kanat oyuncusudur. Hızı, güçlü fiziği ve hücumdaki etkili ortalarıyla tanınan Kostić, hem sol bek hem de sol kanat pozisyonlarında görev yapabilen çok yönlü bir futbolcudur.

Kariyerine 2010 yılında Sırbistan’ın Radnički Kragujevac takımında başlayan Kostić, burada gösterdiği performansla dikkat çekti ve 2012’de Groningen’e transfer oldu. Hollanda’da gösterdiği başarılı performansın ardından Bundesliga’ya adım atarak VfB Stuttgart ve Hamburger SV takımlarında forma giydi. Ancak kariyerindeki en büyük sıçramayı 2018 yılında Eintracht Frankfurt’a transferiyle yaptı.

Frankfurt’ta özellikle UEFA Avrupa Ligi'ndeki etkileyici performansıyla adından söz ettiren Kostić, 2022 yılında Juventus’a transfer oldu. Juventus’ta da önemli katkılar sağlayan Kostić, hücumdaki enerjik oyunu ve asist yetenekleriyle öne çıkmaya devam etti.

Sırp milli takımında da istikrarlı bir şekilde forma giyen Filip Kostić, 2022 FIFA Dünya Kupası'nda ülkesini temsil etti. Çabukluğu, isabetli ortaları ve hücumdaki yaratıcı oyunuyla tanınan Kostić, Fenerbahçe’ye transfer olarak kariyerine yeni bir sayfa açtı.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar