Son Dakika

Fenerbahçe'den Galatasaray'a Büyük Transfer Hamlesi!

Galatasaray’ın transfer teklifini geri çeviren yıldız futbolcu Rayan Cherki, Fenerbahçe ile görüşme masasına oturmaya hazırlanıyor. Trendyol Süper Lig’de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Galatasaray’ın teklifine olumsuz yanıt veren Cherki için Fenerbahçe’den hamle geldi. İşte ayrıntılar...

 

Son olarak Galatasaray’ın transfer girişimini reddettiği bildirilen 21 yaşındaki Rayan Cherki, Fenerbahçe’nin radarına girdi. Sarı-Lacivertlilerin, Ocak ayında Lyon ve Cherki’nin menajeriyle bir araya gelerek transferi sonuçlandırmaya çalışacağı ifade ediliyor.

 

Cherki, Galatasaray’ın Teklifini Reddetti

Galatasaray’ın kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu genç yıldız Rayan Cherki, gelen teklifleri geri çevirdi. Foot Mercato’nun haberine göre PSG, Borussia Dortmund, RB Leipzig, Lazio ve Fulham gibi kulüplerin ilgilendiği Cherki, Galatasaray’ın teklifini de kabul etmedi.

 

Fenerbahçe Ocak Ayında Harekete Geçecek

Lyon ile sözleşme yenilemeyen ve Galatasaray’ın da gündeminde yer alan Cherki, Fenerbahçe’nin de dikkatini çekti. Takvim gazetesinin haberine göre Fenerbahçe Sportif Direktörü Marjo Branco, Ocak ayında Lyon ve Cherki’nin menajeri ile masaya oturacak ve anlaşma zemini arayacak.