Arama

Fenerbahçe'den Joshua King Atağı: 'Büyük Katkı Sağlar

25/08/2024 13:47 | Son Güncelleme : 20/09/2024 02:00 | Okunma Sayısı : 5572 | F Savcı


Fenerbahçe'den Joshua King Atağı: 'Büyük Katkı Sağlar

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Joshua King, yeni bir maceraya atılmak için hazırlanıyor. Sarı-Lacivertli formayla geçirdiği iki yılın ardından, King’in transfer süreciyle ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

Yaklaşık iki aydır herhangi bir takımla anlaşmaya varmayan Norveçli oyuncunun, Championship ekiplerinden Luton Town'un radarında olduğu iddia edildi. İngiliz futbol medyasında yer alan haberlere göre, Luton Town, 32 yaşındaki deneyimli forveti kadrosuna katmak istiyor.

Luton Town’u yakından takip eden futbol yorumcusu Finley Cannon, Joshua King’in takıma büyük katkı sağlayabileceğini belirtti. Cannon, Andros Townsend, Cauley Woodrow ve Joe Taylor gibi önemli isimlerin takımdan ayrılma ihtimaline dikkat çekerek, King’in Championship’te fark yaratabilecek bir oyuncu olduğunu ifade etti.

Ancak, transferin gerçekleşmesi için King'in maaşında ciddi bir indirime gitmesi gerektiği vurgulanıyor. Luton Town’da şu an en yüksek maaşı haftada 30 bin sterlin ile Marvelous Nakamba alıyor. Bu nedenle, King’in Türkiye’de kalmayı veya Orta Doğu’ya transfer olmayı da değerlendirebileceği belirtiliyor.

Fenerbahçe'de geçirdiği dönemde 54 maça çıkıp 2370 dakika sahada kalan Joshua King, bu süreçte 12 gol atıp 7 asist yaparak önemli bir katkı sağlamıştı. Şimdi, King'in kariyerinde atacağı bir sonraki adım merakla bekleniyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar