Futbol

Fenerbahçe'den KAP'a Önemli Duyuru

Fenerbahçe'den TFF'ye Kritik Bildirim: Brezilyalı Stoper ile Yollar Ayrıldı

Fenerbahçe, kadro planlamasında yer almayan 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Luan Peres ile yollarını ayırdı. www.sporabi.com Ayrılık haberi Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) resmi olarak bildirildi.

Ayrılık TFF'ye Bildirildi

Sarı-lacivertli ekip, Peres’in sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye duyurdu. www.sporabi.com Peres, 2022-2023 sezonunun devre arasında Fransız ekibi Marsilya'dan 5 milyon 230 bin euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti. Ancak, geçtiğimiz yıl yaşadığı sakatlık sonrası sezonun ikinci yarısı için lisansı çıkarılmamıştı.

23 Maçta Forma Giydi

Luan Peres, Fenerbahçe formasıyla toplamda 23 resmi maçta görev aldı ve 1 gol, 1 asistlik bir performans sergiledi. www.sporabi.com

Luan Peres Kimdir?

Luan Peres, Brezilya doğumlu bir stoperdir. 1993 doğumlu oyuncu, futbol kariyerine Brezilya'nın çeşitli kulüplerinde başlamış, ardından Avrupa'ya transfer olmuştur. Marsilya'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Peres, defans hattındaki güçlü fiziği ve hava toplarındaki başarısıyla tanınmaktadır. www.sporabi.com Ancak, yaşadığı sakatlıklar ve sakatlık sonrası performans düşüşü, onun bu dönemdeki etkinliğini etkilemiştir.