Arama

Fenerbahçe'den Medina için Revize Teklif!

26/08/2024 22:03 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:58 | Okunma Sayısı : 1577 | F Savcı


Fenerbahçe'den Medina için Revize Teklif!

Fenerbahçe, Fred'e destek olacak yıldız bir orta saha oyuncusu arayışında. Listenin başında ise Cristian Medina yer alıyor.

BOCA'DAN İLK TEKLİFE RED

22 yaşındaki oyuncu, Arjantin’in köklü kulübü Boca Juniors’da forma giyiyor ve İtalyan ekibi Fiorentina’nın da radarında. Fiorentina’nın, piyasa değeri 10 milyon Euro olan Medina için 14 milyon Euro'luk bir teklif sunduğu ancak Boca'nın bu teklifi reddettiği belirtildi. Arjantin Futbol Federasyonu’na ödenecek yüzde 25'lik vergiyi düşüldükten sonra, Boca’nın eline 11 milyon dolar geçecekti.

FENERBAHÇE'NİN ÖNCEKİ TEKLİFİ YETERSİZ KALDI

Fenerbahçe daha önce, Medina için 8 milyon dolar net, 3 milyon dolar bonus olmak üzere toplam 11 milyon dolar teklif etmişti. Ancak Boca, bu teklifi yetersiz buldu. Arjantin kulübü, transferdeki verginin Medina'yı isteyen kulüpler tarafından ödenmesini ve kontratta yer alan 20 milyon dolarlık serbest kalma bedelinin karşılanmasını talep ediyor.

TEKLİF ARTTIRILACAK

Sarı-lacivertli ekip, Ferdi Kadıoğlu'nun olası transferinden elde edilecek geliri Medina için kullanmayı planlıyor ve Arjantinli oyuncu için teklifini artırmaya hazırlanıyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar