Arama

Fenerbahçe'den Merih Demiral Sürprizi!

30/08/2024 17:22 | Son Güncelleme : 20/09/2024 02:01 | Okunma Sayısı : 3995 | F Savcı


Fenerbahçe'den Merih Demiral Sürprizi!

Asist Analiz YouTube kanalında konuşan Tümer Metin, Fenerbahçe ve Jose Mourinho ile ilgili dikkat çekici yorumlar yaptı. İşte Tümer Metin’in açıklamaları...

"Mourinho'nun Sözlerini Yadırgadım"

Tümer Metin, Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho’nun açıklamalarını şu sözlerle eleştirdi: "Mourinho'nun geçmişte kazandığı sayısız başarı var, ismi oldukça büyük ve daha Türkiye'ye adım atmadan kamuoyunda büyük bir yankı uyandırmış durumda... Geçen sezonun maç kayıtlarını izleyip, 'Bizim başımıza bu tür olaylar geldi' denilmiş olsa bile, böyle bir ismin ligin henüz ikinci haftasında, maç 5-0 bitmişken 'Bu tür şeyler yaşanıyor' demesini yadırgadım."

"Fenerbahçe Bu Döngüden Kurtulamadı"

Fenerbahçe'nin hakem hatalarına karşı sergilediği tutumu da ele alan Metin, "Fenerbahçe bu döngüden bir türlü kurtulamadı. Bu durumdan bir an önce çıkmaları gerekiyor. Lig çok uzun bir maraton ve bu tür olaylar yaşanacak. Hakem hataları her zaman olacak," dedi.

"İki Takımı da Yarışta Tuttular"

Metin, sözlerine şöyle devam etti: "Geçen sezon iki takımı da yarışın içinde tutmak için desteklediler. Kim ne derse desin, bu bir gerçek. Bu yıl da aynısı olacak demiyorum ama ciddi hakem hataları yine olacak," ifadelerini kullandı.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar