Son Dakika

Fenerbahçe’den Şok Hareket! Acun Ilıcalı İşi Biliyor!

Acun Ilıcalı, transfer döneminin sona ermesinin hemen ardından devre arası transfer çalışmaları için kolları sıvadı. Fenerbahçe, deneyimli bir kadro kurarak şampiyonluk hedefini sürdürürken, ocak ayında genç bir yıldız transfer etmeyi planlıyor. Bu transferle gelecekte yüksek bonservis kazandıracak bir oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen sarı-lacivertli yönetim, çalışmalarını hızlandırdı.

Fenerbahçe'nin genç yetenek üzerine yaptığı bu yatırımın hedefi ise Kopenhag forması giyen Roony Bardghji. Kanarya'nın, Bardghji'nin büyük bir patlama yapmasını ve kulübe rekor bonservis kazandırmasını beklediği öğrenildi. Fenerbahçe, oyuncunun sakatlıktan tamamen dönmesini bekliyor ve ardından Bardghji'nin sağlık durumu hakkında detaylı bir rapor hazırlayacak.

18 yaşındaki Bardghji, geçtiğimiz sezon 36 maçta 19 gol attı ve şu anda piyasa değeri 9 milyon Euro olarak değerlendiriliyor. Genç oyuncunun sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. Fenerbahçe, bu yeteneği kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürmekte kararlı.