Arama

Fenerbahçe'den Sol Bek Transferinde Yerli Hamle! Genç Yetenek Radarında.

27/08/2024 10:21 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:45 | Okunma Sayısı : 2814 | F Savcı


Fenerbahçe'den Sol Bek Transferinde Yerli Hamle! Genç Yetenek Radarında.

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferi sonrası sol bek pozisyonuna yapılacak takviye büyük merak uyandırıyor. Sarı-Lacivertliler, bu ayrılığın ardından daha önce de gündeme gelen genç bir yetenek için tekrar harekete geçti.

TRANSFER YAKINDA DUYURULACAK

Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferi artık an meselesi. Fenerbahçe'nin yıldız isminin, İngiliz kulübüne katılmasının kısa süre içinde resmen açıklanması bekleniyor. Kadıoğlu, sağlık kontrollerini tamamlamak üzere geçen cuma günü İngiltere'ye gitti. Premier Lig'de forma giymeye hazırlanan 25 yaşındaki milli oyuncu, Brighton'daki ilk maçında güçlü rakip Arsenal'e karşı sahaya çıkabilir. Brighton Menajeri Hurzeler, Ferdi'yi bu kritik maçta kadroya dahil etmeyi planlıyor. Brighton, Premier Lig'de şu an 6 puanla ikinci sırada yer alıyor.

MOURINHO'NUN ÖZEL TALEBİ

Fenerbahçe, Ferdi'nin ayrılığının ardından sol bek ve stoper pozisyonlarını güçlendirmek için çalışmalara başladı. Teknik direktör Jose Mourinho, Ferdi’nin yerine hem sol bekte hem de stoperde oynayabilecek çok yönlü bir oyuncu talep etti. Bu doğrultuda, bonservisi elinde olan Mario Hermoso ile görüşmeler sürerken, Fenerbahçe ayrıca yerli bir ismi de gündemine aldı.

YASİN ÖZCAN HAMLESİ

Kasımpaşa’nın genç savunma oyuncusu Yasin Özcan, Fenerbahçe'nin radarında yeniden yer aldı. Daha önce de Sarı-Lacivertliler'in transfer listesinde yer alan 18 yaşındaki futbolcu için yeniden girişimlere başlanabileceği belirtiliyor. Fenerbahçe, yerli oyuncu sayısını artırmak amacıyla bu transferde takas opsiyonunu da değerlendirmeyi planlıyor.

EMRE MOR VE SERDAR AZİZ TAKAS PLANI

Fenerbahçe, Yasin Özcan transferi için kadroda düşünülmeyen Serdar Aziz ve Emre Mor'u Kasımpaşa'ya takas olarak önermeyi değerlendiriyor. Ayrıca, altyapıdan birkaç genç oyuncunun da kiralık olarak Lacivert-Beyazlılar'a sunulabileceği konuşuluyor. Yasin, Kasımpaşa formasıyla 18 yaşında olmasına rağmen 63 resmi maça çıkarak 5 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar