Futbol

Fenerbahçe'den Son Dakika: İmzalar Atıldı..

Fenerbahçe’den Duyuru:

Ülkemizin sanayi devlerinden ve geçmişte iki sezon boyunca Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’mızın Resmi Sponsoru olan Yükselen Çelik, şimdi de Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı’mızın “Şort Arkası Sponsoru” olarak aramıza katıldı.

2024-25 sezonunda, Yükselen Çelik logosu, Kadın Futbol Takımımızın şortlarının sağ arka bölümünde yer alacak.

Geçtiğimiz iki sezonda Kadın Basketbol Takımımızın formalarının sırtında yer alarak kulübümüze destek veren Yükselen Çelik’e, yeni anlaşmamızla birlikte Fenerbahçe’mizin yanında olmaya devam ettikleri için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu iş birliğinin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyor ve birlikte yeni başarılara imza atmayı temenni ediyoruz.

Yükselen Çelik Hakkında:

1954 yılından beri demir-çelik sektöründe faaliyet gösteren Göktürk Ailesi tarafından 1976 yılında kurulan Yükselen Çelik, Türkiye’de vasıflı çelik alanında lider konumdadır. Makina, kalıp, otomotiv, savunma ve imalat sanayilerine yönelik takım ve alaşımlı çeliklerin önde gelen tedarikçisi olan şirket, yurtiçi ve yurtdışında yer alan çelik servis merkezleri aracılığıyla sanayicilere yüksek katma değerli çözümler sunmaktadır.

Yıllık 100 milyon dolar civarında satış geliri bulunan ve halka açık bir şirket olan Yükselen Çelik’in hisseleri Borsa İstanbul’da işlem görmektedir. Göktürk Holding bünyesindeki Yükselen Çelik, Türkiye’nin vasıflı çelik alanındaki liderliği yanında, Amerika Birleşik Devletleri’nde Rising Steel adıyla faaliyet göstermektedir.