Arama

Fenerbahçe'den Transferde Büyük Hamle!

03/09/2024 22:00 | Son Güncelleme : 20/09/2024 04:05 | Okunma Sayısı : 5788 | F Savcı


Fenerbahçe'den Transferde Büyük Hamle!

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Cristian Medina için önemli gelişmeler yaşanıyor.

Sofyan Amrabat'ı ön libero pozisyonuna katan Fenerbahçe, orta saha transferinde de sona yaklaşıyor. Arjantinli oyuncu Cristian Medina'nın transferi için Boca Juniors ile görüşmelerini sürdüren sarı-lacivertliler, yeni bir teklif sunarak süreci hızlandırdı.

Arjantin basınından TNT Sports'un haberine göre, Fenerbahçe, Medina'yı hemen kadrosuna katmak için Boca Juniors'a son teklifini iletti. Ancak Boca Juniors, genç yeteneği yıl sonuna kadar elinde tutmayı planlıyor ve kısa süre içinde kararını Fenerbahçe'ye bildirecek.

Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı bilgilere göre, Fenerbahçe yönetimi, Boca Juniors Başkanı Juan Roman Riquelme ile yapılan görüşmelerde 10 milyon dolar bonservis bedeli, 5 milyon dolar bonus ve Arjantin Devleti'nin keseceği %20'lik payı da içeren son teklifini sundu.

Cristian Medina Kimdir?

Cristian Medina, 22 yaşında ve Arjantin'in genç milli takımlarında da forma giymiş bir orta saha oyuncusudur. Bu sezon çıktığı 29 maçta 3 gol ve 3 asistle dikkat çekti. Medina, aynı zamanda 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Arjantin kadrosunda da yer aldı.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar