Futbol

Fenerbahçe'den Transferde Büyük Hamle!

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Cristian Medina için önemli gelişmeler yaşanıyor.

Sofyan Amrabat'ı ön libero pozisyonuna katan Fenerbahçe, orta saha transferinde de sona yaklaşıyor. Arjantinli oyuncu Cristian Medina'nın transferi için Boca Juniors ile görüşmelerini sürdüren sarı-lacivertliler, yeni bir teklif sunarak süreci hızlandırdı.

Arjantin basınından TNT Sports'un haberine göre, Fenerbahçe, Medina'yı hemen kadrosuna katmak için Boca Juniors'a son teklifini iletti. Ancak Boca Juniors, genç yeteneği yıl sonuna kadar elinde tutmayı planlıyor ve kısa süre içinde kararını Fenerbahçe'ye bildirecek.

Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı bilgilere göre, Fenerbahçe yönetimi, Boca Juniors Başkanı Juan Roman Riquelme ile yapılan görüşmelerde 10 milyon dolar bonservis bedeli, 5 milyon dolar bonus ve Arjantin Devleti'nin keseceği %20'lik payı da içeren son teklifini sundu.

Cristian Medina Kimdir?

Cristian Medina, 22 yaşında ve Arjantin'in genç milli takımlarında da forma giymiş bir orta saha oyuncusudur. Bu sezon çıktığı 29 maçta 3 gol ve 3 asistle dikkat çekti. Medina, aynı zamanda 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Arjantin kadrosunda da yer aldı.