Arama

"Fenerbahçe'den Yeni Bir Ayrılık Haberi

31/08/2024 08:18 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:53 | Okunma Sayısı : 3668 | F Savcı


"Fenerbahçe'den Yeni Bir Ayrılık Haberi

Fenerbahçe, sarı-lacivertli takımın bu sezonki planlarında yer almayan Miha Zajc'ın Toulouse'a kiralandığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

"Futbolcumuz Miha Zajc’ın kiralık transferi için Fransız temsilcisi Toulouse ile 1 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Miha Zajc’a başarılı bir sezon geçirmesini dileriz."

Ocak 2019'da Fenerbahçe'ye katılan 30 yaşındaki Zajc, sarı-lacivertli formayla çıktığı 123 resmi maçta 20 gol kaydetti.

Miha Zajc Kimdir?

Miha Zajc, Slovenya'nın önemli futbol yeteneklerinden biri olarak tanınan 30 yaşındaki orta saha oyuncusudur. 1 Temmuz 1994 tarihinde Slovenya'nın Šempeter pri Gorici kentinde doğan Zajc, futbol kariyerine ülkesinde başladı. Yetenekleri ve oyun zekasıyla kısa sürede dikkat çeken oyuncu, Slovenya Ligi'nde gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin radarına girdi.

Zajc, kariyerinin erken dönemlerinde Slovenya'nın Olimpija Ljubljana takımında forma giydi ve burada sergilediği etkili oyunuyla İtalya'nın Empoli kulübüne transfer oldu. Empoli'de geçirdiği süre boyunca Serie A'da kendini kanıtlayan Zajc, 2019 yılında Fenerbahçe'nin dikkatini çekti ve Ocak ayında sarı-lacivertli ekibe katıldı.

Fenerbahçe'de orta sahanın merkezinde ve hücuma dönük pozisyonlarda görev alan Zajc, teknik kapasitesi, pas yeteneği ve oyun görüşü ile ön plana çıktı. Sarı-lacivertli formayla 123 resmi maça çıkan Sloven oyuncu, bu süreçte 20 gol atarak takımına önemli katkılarda bulundu.

Slovenya Milli Takımı'nda da düzenli olarak forma giyen Zajc, uluslararası arenada da adından söz ettirmeyi başardı. 2024 sezonu öncesinde Fenerbahçe tarafından Toulouse'a kiralanan Miha Zajc, kariyerine Fransa'da devam ederken, futbol dünyasındaki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar