Son Dakika

Fenerbahçe KAP’a Bildirdi

Miguel Crespo Fenerbahçe'den Başakşehir'e Transfer Oldu!

Fenerbahçe, Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo'nun Başakşehir'e transfer olduğunu resmen açıkladı. Sarı-lacivertli kulüp, yaptığı duyuruda Crespo'ya bugüne kadar verdiği emekler için teşekkür ederken, kariyerinde başarılar diledi.

Kulübün açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "2021-2022 sezonundan itibaren formamızı giyen oyuncumuz Miguel Crespo, Başakşehir Futbol Kulübü’ne transfer olmuştur. Bugüne kadar formamız altında verdiği emekler için kendisine teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz."

Başakşehir ile 3 Yıllık Sözleşme

Başakşehir Futbol Kulübü de Crespo transferini resmen duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, Portekizli oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Açıklamada, "Kulübümüz, Portekizli futbolcu Miguel Crespo ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Crespo'ya ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz," ifadelerine yer verildi.

Crespo'nun Fenerbahçe Kariyeri

2021 yılında Portekiz’in Estoril takımından Fenerbahçe’ye transfer olan 27 yaşındaki Crespo, sarı-lacivertli formayla 80 maça çıktı. Bu süreçte 5 gol ve 7 asistle takımına katkı sağladı. Geçen sezonun ikinci yarısını ise İspanyol ekibi Rayo Vallecano’da kiralık olarak geçiren Crespo, Başakşehir’e transferiyle birlikte Süper Lig’de kariyerine devam edecek.