Arama

Fenerbahçe'nin Sol Bek Arayışı Sona Eriyor Brezilyalı Yıldız Geliyor!

08/09/2024 21:47 | Son Güncelleme : 19/09/2024 21:53 | Okunma Sayısı : 4654 | F Savcı


Fenerbahçe'nin Sol Bek Arayışı Sona Eriyor Brezilyalı Yıldız Geliyor!

Süper Lig'e şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin transfer gündemindeki en önemli isimlerden biri, Brezilya'nın Atletico Mineiro takımında forma giyen tecrübeli sol bek Guilherme Arana oldu. Teknik ekibin raporu doğrultusunda sol bek mevkisine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Brezilyalı yıldız için nabız yoklamaya başlamıştı. Son gelen bilgilere göre, kulüp yetkilileri Arana’nın transferi için resmi görüşmelere başladı.

 

Brezilya Ligi’nin başarılı ekiplerinden Atletico Mineiro’da kaptanlık yapan 27 yaşındaki Arana, tecrübesi ve liderlik vasıflarıyla dikkat çekiyor. Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği oyuncu, hem savunma hem hücum yönündeki katkısıyla öne çıkan isimlerden biri olarak görülüyor. Sarı-lacivertliler, bu transferi gerçekleştirmek adına somut adımlar atarken, oyuncunun kulübüyle pazarlıklar başladı.

 

Fotomaç'ın haberine göre, Arana'nın Atletico Mineiro ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2027’de sona erecek. Ancak Fenerbahçe, Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna katabilmek için oldukça ciddi bir teklif hazırladı. Kulübün, 8 milyon euro bonservis bedeli ve çeşitli bonuslar içeren bir teklifle Atletico Mineiro'nun kapısını çaldığı ifade ediliyor. Transfer görüşmelerinin devam ettiği, Fenerbahçe'nin Brezilyalı sol bek için tüm şartları zorladığı belirtiliyor.

 

Guilherme Arana kimdir? 

Guilherme Arana, Brezilyalı bir futbolcudur ve sol bek pozisyonunda görev yapmaktadır. 14 Nisan 1997 doğumlu olan Arana, kariyerine Corinthians altyapısında başlamış, burada gösterdiği performansla dikkat çekmiştir. Daha sonra Avrupa'ya transfer olarak Sevilla'da forma giymiş, ancak beklentilerin altında kalması üzerine Brezilya'ya dönerek Atletico Mineiro'ya katılmıştır.

 

 

Atletico Mineiro'da sergilediği istikrarlı performansla Brezilya Ligi'nin en iyi sol beklerinden biri olarak gösterilen Arana, aynı zamanda Brezilya Milli Takımı'nda da forma giymektedir. Hücum katkısı, teknik becerileri ve liderlik vasıflarıyla tanınan 27 yaşındaki oyuncu, kulübünde kaptanlık görevini üstlenmektedir.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar