Arama

Fenerbahçe'nin Yeni Sol Bek Tercihi Açığa Çıktı

06/09/2024 12:39 | Son Güncelleme : 19/09/2024 21:57 | Okunma Sayısı : 2566 | F Savcı


Fenerbahçe'nin Yeni Sol Bek Tercihi Açığa Çıktı

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi kadrosu açıklandı: Oğuz Aydın ve Levent Mercan listeye dahil edilmedi. Teknik direktör Jose Mourinho'nun Oğuz Aydın hakkında aldığı çarpıcı karar ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil etmek üzere hazırlıklarını sürdürürken, grup maçlarında görev alacak oyuncuların listesini UEFA'ya sundu. Bu listeye göre, yeni transferlerden Oğuz Aydın ve Levent Mercan kadroda yer almadı.

OĞUZ AYDIN İÇİN YENİ STRATEJİ

Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Jose Mourinho'nun Oğuz Aydın ile ilgili aldığı flaş karar gündeme geldi. Fanatik'te yer alan haberlere göre, Mourinho, Oğuz Aydın'ı sol bek bölgesinde denemeye karar verdi. Kanat performansından memnun kalmayan Mourinho'nun, Oğuz'u bu yeni pozisyonda değerlendireceği öğrenildi.

FERDİ KADIOĞLU'NUN YERİNE

Levent Mercan'ın performansını da yeterli görmeyen Mourinho, Jayden Oosterwolde'nin yokluğunda Oğuz Aydın'a sol bekte şans vermeyi planlıyor. Fenerbahçe, Oğuz Aydın'dan Ferdi Kadıoğlu'nun sol bekteki katkısını bekliyor.

Oğuz Aydın Kimdir?

Oğuz Aydın, 1999 doğumlu Türk futbolcudur. Kariyerine genç yaşta altyapı takımlarında başlamış, ardından çeşitli kulüplerde profesyonel olarak forma giymiştir. Sol bek ve kanat oyuncusu olarak görev yapabilen Aydın, sürati ve teknik yetenekleri ile dikkat çeker. Yeni sezonda Fenerbahçe'nin sol bek rotasyonunda önemli bir rol oynaması beklenmektedir.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar