Futbol

Fenerbahçe'nin Yıldızı Kritik Karar Aşamasında: İki Kulüpten Birini Seçecek

Fenerbahçe'nin Yıldızı Yol Ayrımında: İki Kulüpten Birini Seçecek

Fenerbahçe'de, Luan Peres ile yolların ayrılmasının ardından, bonservisi sarı-lacivertli kulüpte bulunan bir diğer yıldız futbolcuya da talipler geldi. www.sporabi.com İlgili oyuncunun gelen teklifleri değerlendirmesi beklenirken, Luan Peres’in ayrılığı sonrası bu futbolcunun da takım değiştirmesi an meselesi gibi görünüyor.

13 OYUNCU MİLLİ GÖREVDE

Milli maç haftası dolayısıyla Fenerbahçe’nin oyuncuları dört bir yana dağıldı. www.sporabi.com Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Samet Akaydın, İsmail Yüksek ve İrfan Can Kahveci, A Milli Takım kampına katıldı. Bartuğ Elmaz ise Ümit Milli Takımı’nda yer aldı. Yabancı oyunculardan Edin Dzeko ve Rade Krunic Bosna-Hersek’e, Sebastian Szymanski Polonya’ya, Dominik Livakovic Hırvatistan’a, Youssef En-Nesyri ve Sofyan Amrabat Fas’a, Osayi-Samuel ise Nijerya’ya gitti. Sakat olan Djiku ise Gana kadrosundan çıkarıldı.

LUAN PERES'İN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu Luan Peres ile yollarını ayırdığını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi. www.sporabi.com Fenerbahçe, 30 yaşındaki savunma oyuncusu ile olan sözleşmesini feshetti ve resmi belge ile bu durumu duyurdu.

EYÜPSPOR’A LUAN TEKLİFİ

Luan Peres, Brezilya kulüplerinden Vasco, Santos ve Corinthians ile görüşmelerde bulunmuştu. www.sporabi.com Santos ile anlaşma sağlandığı öne sürülse de transfer gerçekleşmedi. Play Spor’da yer alan habere göre, Fenerbahçe Yönetimi, Luan Peres’i Eyüpspor’a önerdi. Peres’in İstanbul’da yaşamaya devam etmek istediği ve bu teklife sıcak baktığı ifade ediliyor. Eyüpspor ise stoper arayışında olan Luan Peres’i değerlendirmeye aldı, ancak son kararını henüz vermedi.

OMAR FAYED İMZAYA GİDİYOR

Fenerbahçe’nin Mısırlı stoperi Omar Fayed, 1. Lig ekiplerinden gelen kiralama tekliflerini geri çevirmişti. www.sporabi.com Ancak, Dirk Kuyt’ın çalıştırdığı Belçika ekibi Beerschot’a ‘evet’ dedi. Fenerbahçe ile Beerschot arasında her konuda anlaşma sağlandı ve Fayed’in kısa süre içinde Belçika’ya giderek 1 yıllık kiralık sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Beerschot, ligde ilk 6 maçta yalnızca 1 puan topladı ve son sırada bulunuyor.

RADE KRUNIC YOL AYRIMINDA

Fenerbahçe’de kalma isteği kırılan Boşnak oyuncu Rade Krunic’in durumu netleşti. www.sporabi.com Jose Mourinho’nun Krunic’i takımda düşünmediğini belirtmesinin ardından, Sırp ekibi Kızılyıldız ve Suudi Arabistan’dan Al-Kholood, Krunic için teklif yaptı. Beşiktaş’tan Muleka’yı kadrosuna katan Suudi ekibinin, Krunic için de bir teklif sunduğu kaydedildi. 30 yaşındaki futbolcu, kariyerinde yeni bir adım atmak üzere iki kulüpten birini seçecek.