Arama

Fenerbahçe Transferde Harekete Geçti: Resmi Teklif Sunuldu, İmzalar An Meselesi...

22/08/2024 18:25 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:48 | Okunma Sayısı : 2717 | F Savcı


Fenerbahçe Transferde Harekete Geçti: Resmi Teklif Sunuldu, İmzalar An Meselesi...

Jose Mourinho yönetiminde şampiyonluk hedefiyle yoluna devam eden Fenerbahçe, orta saha için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertli ekip, uzun süredir listesinde yer alan yıldız futbolcu Cristian Medina için resmi teklifini sundu. Transfer döneminin sonlarına yaklaşılırken, tüm gözler artık bu önemli transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğinde.

Fenerbahçe, orta sahayı güçlendirmek amacıyla iki farklı transfer hedefi belirledi: Biri genç ve potansiyelli bir oyuncu, diğeri ise tecrübeli ve yıldız bir isim. Fred'in alternatifi olarak düşünülen yıldız futbolcu için yoğun mesai harcayan Fenerbahçe, bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor.

Bu hedef doğrultusunda Sarı-lacivertlilerin radarına giren isim, Boca Juniors forması giyen 22 yaşındaki Cristian Medina oldu. Genç yaşına rağmen 152 resmi maçta forma giyen Medina, Arjantin Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde de önemli başarılar elde etti. Paris Olimpiyatları'nda çeyrek finale yükselen Arjantin kadrosunda da yer alan Medina, burada da tüm maçlarda ilk 11’de sahaya çıktı.

Sportif direktör Mario Branco, Cristian Medina'yı Fenerbahçe'ye kazandırmak için kolları sıvadı. Boca Juniors ile olan sözleşmesinde 20 milyon dolarlık serbest kalma maddesi bulunan Medina için bu rakam Fenerbahçe tarafından yüksek bulundu. Ancak Branco, oyuncuyu daha uygun bir bedelle takıma kazandırmak amacıyla Boca Juniors ile pazarlıklara başladı. Branco, uzun vadeye yayılmış bir ödeme planı ve bonuslarla birlikte yaklaşık 11 milyon dolarlık bir teklifle Boca Juniors'un kapısını çaldı.

Bu transferde kritik bir aşamaya gelen Fenerbahçe, Boca Juniors'un Copa Sudamericana'da Cruzeiro ile oynayacağı son 16 turu eşleşmesinin ardından olumlu bir yanıt bekliyor. Medina'nın transferi, bu görüşmelerin sonucuna bağlı olarak netlik kazanacak. Sarı-lacivertli yönetim, Boca'dan gelecek cevaba göre transferin son detaylarını şekillendirecek.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar