Arama

Fenerbahçe'ye kötü haber geldi!

04/09/2024 16:59 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:50 | Okunma Sayısı : 1932 | F Savcı


Fenerbahçe'ye kötü haber geldi!

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen ve yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Ryan Kent'ten kulübe kötü haber geldi. Ayrılması planlanan İngiliz futbolcu, gelen teklifleri reddediyor. Fanatik'in haberine göre, Fenerbahçe'nin yollarını ayırmak istediği Ryan Kent, İngiltere, İskoçya, Suudi Arabistan ve Katar'dan gelen tekliflerin hiçbirini kabul etmedi. Geçtiğimiz sezon transfer edilen ve İsmail Kartal'ın planlarında yer almayan Kent'in lisansı dondurulmuştu. Teknik direktör José Mourinho'nun da takımda istemediği Kent, Fenerbahçe'den ayrılmamakta ısrarcı. Rangers'tan ayrılıp 1 Temmuz 2023'te Fenerbahçe'ye katılan 27 yaşındaki kanat oyuncusu, sarı-lacivertli formayla çıktığı 19 maçta 1 gol ve 2 asistle oynadı.

Ryan Kent Kimdir? 

Ryan Kent, 11 Kasım 1996 tarihinde İngiltere'nin Oldham kentinde doğan bir profesyonel futbolcudur. Kariyerine Liverpool altyapısında başlayan Kent, hızlı ve teknik özellikleriyle dikkat çekerek İngiltere genç milli takımlarında da forma giydi. Liverpool'da yeteri kadar forma şansı bulamayan Kent, kiralık olarak Coventry City, Barnsley, Freiburg, Bristol City, ve Rangers gibi kulüplerde oynadı.

 

2019 yılında Rangers'a transfer olan Kent, İskoçya'da gösterdiği başarılı performansla adından söz ettirdi. Özellikle hızı, dribbling yeteneği ve gol yollarındaki etkinliği ile öne çıkan oyuncu, Rangers forması altında İskoçya Premier Lig şampiyonluğu yaşadı.

 

1 Temmuz 2023 tarihinde Rangers'tan ayrılarak Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sürecek bir sözleşme imzalayan Kent, sarı-lacivertli forma ile beklenen performansı sergileyemedi. Sol kanatta görev yapan 27 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe'de çıktığı 19 maçta 1 gol ve 2 asist kaydetti. Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın planlarına giremeyen ve lisansı dondurulan Kent, kendisine gelen transfer tekliflerini reddederek takımda kalma konusundaki ısrarını sürdürüyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar