Arama

Fenerbahçe'yi Bıraktı, Yeni Takımında Parlıyor!

15/08/2024 17:47 | Son Güncelleme : 20/09/2024 02:00 | Okunma Sayısı : 3357 | F Savcı


Fenerbahçe'yi Bıraktı, Yeni Takımında Parlıyor!

Eski Fenerbahçeli Diego Rossi, Columbus Crew formasıyla Inter Miami'ye karşı resital sundu!

Columbus Crew, Diego Rossi'nin yıldızlaştığı maçta Inter Miami'yi beş gollü bir heyecan fırtınasında mağlup ederek Lig Kupası'nda çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Rossi'nin attığı gol, Lower.com Field'da oynanan Lig Kupası 16. Tur mücadelesinde Columbus Crew'un Inter Miami'ye karşı 3-2'lik etkileyici bir geri dönüşe imza atmasını sağladı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Herons, ilk 10 dakika içinde açılış golünü buldu. Columbus'tan Steven Moreira'nın hatalı müdahalesi, Diego Gomez'in rakip kaleye doğru hızla ilerleyerek topu çizgiye kadar taşımasına olanak tanıdı. Gomez, ceza sahasında boş kalan Matias Rojas'ı görüp topu ona gönderdi. Rojas, bu pası kafayla değerlendirerek Leagues Cup 2024'teki dördüncü golünü attı ve Miami'yi deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Crew, ilk yarıda ve ikinci yarının başlarında birkaç fırsat yakalamaya çalışsa da, Herons 62. dakikada ikinci golü bulmayı başardı. Luis Suarez, sol kanatta koşu yapan Gomez'i topla buluşturdu ve Gomez, Suarez'e ceza sahasının üstünden pasını geri gönderdi. Suarez, topu tekrar Gomez'e aktardı ve 21 yaşındaki oyuncu, Nicholas Hagen'i geçerek skoru 2-0 yaptı.

Ancak ev sahibi ekip, 2-0 geriye düşmesine rağmen mücadeleyi bırakmadı ve Christian Ramirez'in kafa golüyle farkı bire indirdi. Max Arfsten'in gönderdiği ortayı iyi değerlendiren tecrübeli forvet, yaptığı kafa vuruşuyla takımını umutlandırdı.

Crew, skoru eşitlemeyi başardıktan kısa süre sonra Herons'un işleri daha da zorlaştı. Juan 'Cucho' Hernandez, Diego Rossi'yi Miami savunmasının arkasında buluşturdu ve Uruguaylı yıldız, 69. dakikada soğukkanlı bir vuruşla skoru 2-2'ye getirdi.

Columbus, son 10 dakikaya girerken üstünlüğü ele geçirdi. Yedek oyuncu Mohamed Farsi, Jordi Alba'nın savunmada yetersiz kalmasından faydalanarak Rossi'yi kaleciyle karşı karşıya bıraktı. Rossi, Drake Callender'ı geçerek taraftarları coşturdu ve takımı Columbus Crew, 2-0'lık geri dönüşle Lig Kupası'nda çeyrek finale adını yazdırdı.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar