Arama

Fenerbahçe, Yıldız Oyuncuyla Karşılıklı Anlaşmayla Yolları Ayırdı!

13/09/2024 19:56 | Son Güncelleme : 19/09/2024 21:55 | Okunma Sayısı : 3835 | F Savcı


Fenerbahçe, Yıldız Oyuncuyla Karşılıklı Anlaşmayla Yolları Ayırdı!

Fenerbahçe’den Kamuoyuna Duyuru:

 

Kişisel sebeplerden ötürü bir süredir ülkesinde bulunan oyuncumuz Luka Samanic ile karşılıklı anlaşma sağlanarak yollarımız ayrılmıştır. Sporcunun bu süreçteki durumu, şube yetkililerimiz tarafından yakından takip edilecek olup, oyuncunun hakları 2024/2025 sezonu boyunca kulübümüzde saklı kalmaya devam edecektir.

 

Luka Samanic’e, takımımıza kısa süre içinde yaptığı katkılar için teşekkür eder, kariyerinin devamında başarılar dileriz.

Luka samanic kimdir?

Luka Samanic, 9 Ocak 2000 tarihinde Hırvatistan’ın Zagreb şehrinde doğmuş profesyonel bir basketbol oyuncusudur. Genellikle uzun forvet (power forward) pozisyonunda görev yapar. Samanic, genç yaşta Avrupa'da dikkat çeken yeteneklerden biri olarak basketbol kariyerine başlamıştır.

 

Basketbol kariyerine KK Zagreb altyapısında başlayan Samanic, daha sonra İspanya'nın dev kulüplerinden  Barcelona’nın genç takımlarında forma giymiştir. Burada gösterdiği performansla Avrupa'nın önde gelen genç oyuncuları arasında gösterilmiştir. 2019 NBA Draftı'nda San Antonio Spurs tarafından 19. sırada seçilerek NBA macerasına adım atmıştır.

 

San Antonio Spurs ile NBA’de ilk sezonunda sınırlı süreler alan Samanic, aynı zamanda gelişimini sürdürmek için G League’de de forma giymiştir. 2021 yılında Spurs'ten ayrıldıktan sonra,  New York Knicks ile G League takımı üzerinden anlaşarak kariyerine devam etmiştir.

 

 

Samanic, 2.08 metre boyunda ve pozisyonuna göre oldukça çevik bir oyuncudur. Hem dış şut tehdidi yaratabilen hem de boyalı alanda etkili olan bir forvet olarak bilinir. Atletik yetenekleri, sahadaki çok yönlülüğü ve basketbol zekasıyla tanınır.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar