Arama

Fenerbahçeli futbolcu Arap kulübüne transfer oluyor

16/08/2024 09:59 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:47 | Okunma Sayısı : 3563 | F Savcı


Fenerbahçeli futbolcu Arap kulübüne transfer oluyor

Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğündeki Fenerbahçe'den ayrılmaya hazırlanan Serdar Aziz'e Katar'dan teklif geldi.

Süper Lig'e Adana Demirspor galibiyetiyle başlangıç yapan Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri hızla ilerliyor. Sarı-lacivertli ekipten ayrılması gündemde olan tecrübeli stoper Serdar Aziz'in yeni adresi netleşiyor.

Katar'dan Teklif Var
Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine izin verdiği Serdar Aziz için Katar'dan bir teklif geldi.

Resmi Açıklama Bekleniyor
Haberde, Katar Ligi yönetiminin Serdar Aziz'in ligde oynamasına onay verdiği ve oyuncunun temsilcisinin Katar kulüpleriyle sözleşme görüşmelerine başladığı belirtildi.

Serdar Aziz'in Performansı
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 20 resmi maça çıkan 33 yaşındaki Serdar Aziz, bu maçlarda 1 gol ve 2 asist katkısı sağladı.

Serdar Aziz Kimdir?

Serdar Aziz, 1988 doğumlu Türk futbolcudur. Defansif özellikleriyle tanınan Aziz, özellikle stoper pozisyonunda başarılı bir performans sergilemiştir. Futbol kariyerine Bursa'da başlamış, genç yaşta Bursaspor'a transfer olmuştur. Bursaspor'daki başarılı performansı ile dikkat çekmiş ve 2009-2015 yılları arasında bu kulüpte önemli görevler üstlenmiştir.

Bursaspor'dan sonra Galatasaray'a transfer olan Serdar Aziz, burada da kendini kanıtlamış ve birçok önemli maçta takımının savunmasını güçlendirmiştir. 2019 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Serdar, burada da tecrübeli bir savunma oyuncusu olarak görev yapmıştır. Fenerbahçe formasıyla geçirdiği süre zarfında, hem Süper Lig hem de Avrupa kupalarında çeşitli maçlarda mücadele etmiştir.

Serdar Aziz, sahada liderlik özellikleri, güçlü hava topları ve defansif becerileri ile tanınır. Kariyerinde birçok ulusal ve uluslararası başarıya imza atmıştır. Ayrıca, milli takımda da görev alarak Türk futboluna katkıda bulunmuştur.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar