Arama

Fenerbahçeli Yıldızın Transferi Resmen Duyuruldu!

07/09/2024 15:04 | Son Güncelleme : 19/09/2024 22:01 | Okunma Sayısı : 2996 | F Savcı


Fenerbahçeli Yıldızın Transferi Resmen Duyuruldu!

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Furkan Onur Akyüz'ün yeni adresi belli oldu. Trendyol 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Fenerbahçe’nin 18 yaşındaki yetenekli kalecisini bir yıllığına kiraladığını duyurdu.

 

Fatih Karagümrük’ten yapılan açıklamada, "Fenerbahçe’den genç kaleci Furkan Onur Akyüz’ü kiralık olarak kadromuza kattık. 21 Eylül 2005 doğumlu Furkan, 1.93 metre boyu ve üstün yetenekleriyle dikkat çekiyor. Kariyerine TSE Arabayatağı Spor’da başlayan Furkan, 2020 yılında Fenerbahçe altyapısına transfer olmuş ve gösterdiği başarılı performansla öne çıkmıştır. Geçen sezon U19 Süper Ligi’nin yanı sıra Fenerbahçe A Takımı’nda da forma giyen genç kalecinin, Karagümrük’e önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Hoş geldin Furkan Akyüz" ifadelerine yer verildi.

 

Furkan Onur Akyüz kimdir?

Furkan Onur Akyüz, 21 Eylül 2005 doğumlu, Türk kalecidir. Futbola TSE Arabayatağı Spor’da başlayan Furkan, 2020 yılında Fenerbahçe altyapısına katıldı. 1.93 metre boyundaki genç yetenek, güçlü fiziği ve kalecilik becerileriyle kısa sürede dikkat çekmeyi başardı. Fenerbahçe'nin alt yaş kategorilerinde gösterdiği performansla göz dolduran Furkan, geçtiğimiz sezon U19 Süper Ligi'nde başarılı bir dönem geçirdi ve Fenerbahçe A Takımı’nda da kendine yer buldu. Gelecek vadeden kaleci, şimdi Fatih Karagümrük formasıyla gelişimine devam edecek.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar