Son Dakika

Ferdi Kadıoğlu'nda sıcak gelişme!

DEVLER LİGİ HAYALİ SONA ERDİ

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanşında Kadıköy'de Lille ile 1-1 berabere kalarak Devler Ligi'ne veda etti. İlk karşılaşmayı Fransa'da 2-1 kaybeden sarı-lacivertliler, bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını yitirdi. Fenerbahçe, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasından devam edecek.

FERDİ KADIOĞLU'NDA YENİ GELİŞMELER

Fenerbahçe'de transfer dönemi sadece yeni oyuncularla değil, mevcut kadrodaki yıldızların geleceğiyle de gündemde. Bu isimlerin başında İngiltere Premier Lig ekiplerinin radarında olan Ferdi Kadıoğlu geliyor.

LILLE MAÇINDA SAHADA YOKTU

Milli futbolcu, Lille ile oynanan rövanş maçında sakatlığı nedeniyle kadroya alınmadı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Lille ile oynanacak maç öncesinde Ferdi Kadıoğlu, arka adalesinde yaşadığı gerilme nedeniyle kadrodan çıkarılmıştır" denildi.

SON TEKLİFLER GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Ferdi Kadıoğlu'na Premier Lig'den gelen son teklifler de ortaya çıktı. Skorer'in haberine göre, Manchester United ve Brighton, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için tekliflerini sundu. Kadıoğlu'nun da İngiltere'ye transfer olma fikrine sıcak baktığı belirtiliyor.

MANCHESTER UNITED GARANTİ ÜCRETTE ÖNDE

Manchester United'ın teklifi, garanti ücret açısından Brighton'ın önerisinin üzerinde. Brighton ise daha fazla bonus sunuyor, ancak her iki teklif de Fenerbahçe yönetimi tarafından yeterli bulunmadı. Tekliflerde artış yapılması halinde transferin gerçekleşebileceği konuşuluyor.

UNITED'IN GÜCÜNÜ ARTIRAN İSİM: JIM RATCLIFFE

Manchester United, 2023'ün sonlarına doğru İngiliz milyarder Jim Ratcliffe tarafından %25 hisseyle satın alındı. Ratcliffe'ın finansal desteği, kulübün transfer hamlelerini güçlendiriyor. Forbes'a göre, Ratcliffe'ın serveti 16,5 milyar dolar civarında.