Arama

Ferdi Kadıoğlu Satış Listesine Alındı: Kadıköy’e Yeni Yıldızlar Geliyor!

19/08/2024 11:03 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:56 | Okunma Sayısı : 1164 | F Savcı


Ferdi Kadıoğlu Satış Listesine Alındı: Kadıköy’e Yeni Yıldızlar Geliyor!

Fenerbahçe, transfer döneminde peş peşe önemli adımlar attıktan sonra harcama limitleri nedeniyle zorunlu olarak frene bastı. Orta sahaya acil takviye ihtiyacı bulunmasına rağmen, bütçedeki sınırlamalar nedeniyle beklenen hamleler henüz gerçekleşmedi.

FERDİ KADIOĞLU'NUN SATIŞI VE TRANSFERLER

Yönetim, Ferdi Kadıoğlu'nu takımda tutmak için tüm çabayı gösterse de, milli oyuncunun son görüşmede Brighton'a transfer olmak istediğini yinelemesi, İngiliz ekibinin “Bu hafta işi bitirelim” şeklindeki mesajı ile birleşince satış süreci hız kazandı. Ferdi’nin satışı gerçekleşir gerçekleşmez, harcama limitleri açılacak ve Fenerbahçe, orta saha ile yeni sol bek transferleri için harekete geçecek.

GORETZKA İLE GÖRÜŞMELER HIZLANIYOR

Bayern Münih’in kadro dışı bıraktığı Leon Goretzka ile bu hafta görüşme yapılması bekleniyor. Almanya’dan ayrılmak istemediğini belirten Goretzka’nın, tamamen kadro dışı bırakılması sonrası tavrının değişebileceği düşünülüyor. Bayern, 29 yaşındaki oyuncunun ayrılığı için kolaylık sağlamaya hazır, ancak Fenerbahçe yönetiminin Goretzka’nın maaşını karşılayabilmek için şartları zorlaması gerekecek.

AMRABAT VE LO CELSO İÇİN HIZLI GİRİŞİMLER

Ferdi’nin ayrılığı sonrasında, Sofyan Amrabat ve Giovanni Lo Celso için de girişimlerin hızlanması bekleniyor. Ayrıca, sol bek transferinin de öncelikli hedefler arasında yer alacağı belirtiliyor.

REGUILON VE BROWN'UN DURUMU

Tottenham'ın Sergio Reguilon’u için Barcelona’nın da devrede olması, transfer sürecinde en büyük engel olarak görülüyor. Bu nedenle Gent forması giyen Arcihe Brown’ın kadroya katılma ihtimali daha yüksek. 22 yaşındaki Brown için Belçika kulübü 10 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli talep ediyor, Fenerbahçe ise bu rakamı bonuslarla birlikte 7 milyon Euro seviyesine çekmeyi hedefliyor. Öte yandan, B planı olarak alternatif oyuncular için de araştırmalar yapıldığı belirtiliyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar