Arama

Feyyaz Uçar'dan "Kanat Transferi" Hakkında Çarpıcı Açıklama

02/09/2024 09:52 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:50 | Okunma Sayısı : 60 | F Savcı


Feyyaz Uçar'dan "Kanat Transferi" Hakkında Çarpıcı Açıklama

Beşiktaş Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Sivasspor galibiyeti sonrasında takımın gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

"RAKİP NE ATAK YAPABİLDİ NE DE POZİSYON BULABİLDİ"

Beşiktaş’ın 2-0’lık galibiyetinin ardından konuşan Uçar, “2013-14 sezonundan bu yana ilk kez sezona 3 maçta 9 puanla başladık. Geçen sezon yaşadığımız zorlukların ardından lige böyle bir başlangıç yapmak çok değerli. Maçın bazı bölümlerinde zorlandık ancak forvetlerimiz daha net vuruşlar yapabilseydi skoru daha erken lehimize çevirebilirdik. Rakip, ne atak yapabildi ne de tehlikeli bir pozisyon bulabildi” dedi.

"GEDSON FERNANDES'İN YÜKSELİŞİNDE RAFA SILVA'NIN PAYI BÜYÜK"

Gedson Fernandes’in performansına değinen Uçar, “Gedson’un bu sezonki formunda Rafa Silva’nın büyük etkisi var. Aynı dili konuşan iki oyuncu olarak aralarında özel bir uyum gelişti. Gedson, bu sezon geçen yıla göre çok daha mutlu ve bu sahadaki performansına yansıyor. Rafa Silva’nın ona katkısı büyük” ifadelerini kullandı.

"PENALTIYI DİREKT VEREBİLMELİYDİ"

Hakem kararlarına yönelik eleştirilerde bulunan Uçar, “Yeni hakemlerin sürekli bizim maçlarımıza verilmesi garip geliyor. VAR’a gidilen pozisyon oldukça netti, hakem bunu direkt olarak penaltı olarak değerlendirebilmeliydi. Hakemlere güven aşılmak isteniyor ama bu durumun hep bizim maçlarımızda yaşanması tuhaf” şeklinde konuştu.

"VAN BRONCKHORST TAKIMA ÇOK YAKIŞIYOR"

Teknik direktör Van Bronckhorst’a övgüler yağdıran Uçar, “Gio ile her şey keyifli. Son derece mütevazı ve takıma çok yakışan bir teknik adam. İnanılmaz bir hırsı ve enerjisi var. Onunla hedeflerimiz örtüşüyor ve bu birlikteliğin uzun süre devam etmesini umuyorum. Futbolculuk dönemimde Gordon Milne ile altı sezon çalışmıştım, umarım Van Bronckhorst ile de benzer bir başarı yakalarız” dedi.

"MACCABI MAÇI İÇİN TÜM GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINACAK"

Maccabi Tel Aviv ile oynayacakları maçın İstanbul’da gerçekleşeceğini belirten Uçar, “Maccabi Tel Aviv maçı burada oynanacak, en azından fikstür böyle söylüyor. Devlet büyüklerimiz her türlü güvenliği sağlayacaktır. UEFA da bu konuda Türkiye’ye güveniyor gibi görünüyor” diye ekledi.

"MUSTAFA HEKİMOĞLU'NUN MİLLİ TAKIM'A SEÇİLMESİ BİZİ GURURLANDIRDI"

Milli Takım’a seçilen genç oyuncuları Mustafa Hekimoğlu ile ilgili düşüncelerini paylaşan Uçar, “Mustafa Hekimoğlu’nun A Milli Takım’a çağrılması bizim için büyük bir onur. Uzun yıllardır Milli Takım’a bu yaşta oyuncu verememiştik. Bu, Beşiktaş için büyük bir gurur kaynağı ve umarım birçok genç oyuncumuz da onu takip eder” dedi.

"KANAT OYUNCUSU TRANSFERİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR"

Kanat transferi üzerine de değerlendirmelerde bulunan Uçar, “Bir kanat oyuncusu için çalışmalarımız sürüyor. İsim vermek şu an için doğru olmaz, ancak Hüseyin Yücel, Hasan Arat ve Kaan Şakul bu konuda çalışıyor. Transfer yapma arzumuz var ve bugün sahada bazı anlarda bireysel yetenek eksikliği yaşadığımızı gördük. Öncelikli olarak bir kanat oyuncusu transferi düşünüyoruz ve bu konuda başarılı olmayı umuyoruz” dedi.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar